Stor suksess på idrettsdag

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4508","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"Jarle og Knut med premien for beste stand p\u00e5 idrettsdagen 2008"}}]] I dag ble det en stor fjær i hatten til MoBK, og spesielt til Jarle og Knut som var ansvarlige for arrangementet. MoBK ble kåret til beste stand i konkurranse med 27 andre idrettslag. Det anslås at det var over 1200 barn innom hallen i dag, og svært mange hadde med seg voksne følgesvenner, så det var et yrende liv. Stemningen på vår stand var på topp helt fra starten av, og rosinen i pølsa kom da Anne Bramo (leder i  MIR) overrakte premien for beste stand helt på slutten av dagen. En stor suksessfaktor i dag var nok den bistanden vi fikk fra de unge spillerne i klubben. Under hele arrangmentet hadde vi hjelp av disse blide spillerne fra MoBK, tusen tusen (2 tusen???) takk til dere!!!!! [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4507","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Jarle Knut og alle hjelperne"}}]] Bak fra venstre: Fredrik, Knut, Jesper, Jarle, Alexander og Andreas. Foran fra venstre: Rebekka, Natalie, Christine og Sander. Fredrik Bunes Evensen og Silje Johnsen var ikke tilstede da bildet ble tatt. Jarle og Knut hadde forberedt seg særdeles grundig. Vi nevner f.eks.: - Storskjerm med kamper og opptak fra NIC - Konkurranse med flotte deltagerpremier som samlet mange barn hos oss - Eget lydanlegg på standen vår - Brosjyremateriell og informasjon om badmintonskolen. Vi må også passe på å takke våre sponsorer, som stilte velvillig opp med premier og profileringsartikler. Dere var meget synlige i Mossehallen i dag! Her ser dere et stemnigsbilde fra hallen: [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4509","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Oversiktsbilde fra hallen under barnas idrettsdag 2008"}}]]
Tags: 
Annet
Badmintonskolen
Ferske fjes

Kommentarer

Hyggelig å høre fra deg, Stian. På vegne av "Jarle and his men" - takk for det! Går det bra med dere der nede på den andre siden av kloden? Tenk at mossbk.no nå også har lesere i Kina....

Gratulerer så mye med beste stand prisen!!
Nyheten har nått helt til Kina og jeg ser på bildene at prisen var velfortjent!

Reklame