Steinar vant i Holland!

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4510","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"Steinar intervjues av TV under NM i Moss"}}]] Rapportene forteller om storspill til å være så tidlig i sesongen, Steinar er absolutt i rute! I semifinalen møtte Steinar Rune Massing fra Holland, en kamp han vant 21-10 i tredje sett. Steinar var 2. seedet i turneringen, og også toppseedede Koen Ridder gikk frem til finalen. Etter 2 jevne sett, kunne Steinar gå seirende av banen med settsifrene 21-15 21-19. Ridder er ranket som nr. 143 i verden, mens Massing er nr. 109. Nå skal Steinar trene noen dager med det nederlandske landslaget. Deretter går turen direkte videre til Belgia og Belgian International. Trekningen kunne absolutt vært bedre, Steinar møter den toppseedede Japaneren Kenichi Tago i første runde. Tago er ranket som nr. 31 i verden.
Tags: 
Steinar Klausen

Reklame