Steinar sesongstarter 30. august

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4536","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"img_4546.jpg"}}]] Sammen med resten av landslaget reiser Steinar i dag til Gorredijk i Holland for å starte sesongen 2008/09. Turneringen i Gorredijk er en Hollandsk eliteturnering på linje med våre egne rankingturneringer. Allikevel er det nok bare å innrømme at Holland er på et helt annet nivå enn Norge, så turneringen er vesentlig sterkere enn en gjennomsnittlig norsk eliteklasse. Steinar er 2. seedet til turneringen, og spiller sin første kamp i morgen (lørdag 30. august) kl. 10.30. Følg utviklingen her: http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=18680 I uken som kommer, blir det trening sammen med det hollandske landslaget, og onsdag / torsdag går ferden videre til Belgia. Belgian International er en turnering på nivå med vår egen NIC, og er poenggivende i forhold til verdensrankingen. Trekningen er enda ikke klar, men vi er allerede kjent med at Steinar kommer direkte inn i hovedturneringen. Han slipper dermed to eller tre harde kvalifiseringskamper, hvilket absolutt bedrer hans muligheter til et godt resultat.
Steinar Klausen
Turnering