Badmintonskolen 2008/09

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4433","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"403","height":"252","alt":"Badmintonskolen"}}]] Torsdag 4. september kl. 17.00 starter årets utgave av badmintonskolen i Mossehallen. Det blir påmelding i hallen, og i utgangspunktet retter vi aktiviteten mot 9-12 åringer, men som vanlig "strekker" vi aldersgrensen litt i begge retninger ved behov. Denne sesongen blir Jarle Grefslie ansvarlig for opplegget. Jarle har spilt badminton i ca. 30 år, og er selv far til en av deltagerne på skolen. Opplegget er dermed i de beste hender både sosialt og sportslig sett, så til alle dere som lurer på om dere har lyst til å prøve badminton: Ta turen i Mossehallen torsdag 4. september kl. 17.00 - vi lover dere et spennende opplegg i trygge omgivelser. Bildet over er hentet fra fjorårets badmintonskole, og vi håper å se riktig mange av dere i hallen i år (dere skal være på gruppen JoinUs I). Praktisk informasjon om badmintonskolen: Skolen koster kr. 350,-, og opplegget varer frem til jul. Det eneste barna trenger å ha med seg er innesko med lyse såler. Alle som har racket tar med seg dette, men klubben har et begrenset antall utlånsracketer til alle som evt. ikke har. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4541","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"231","height":"307","alt":"Jarle Grefslie"}}]]Dersom dere ønsker å kjøpe racket, selger vi gode nybegynner racketer til kr. 250,- i hallen Alle deltagerne på del 1 av badmintonskolen får tilbud om å delta på del 2 etter jul. Treningstiden er den samme gjennom hele sesongen: Torsdager fra 17.00-18.30. For øvrig informasjon kan dere kontakte Jarle direkte på telefon: 932 36 031 , eller e-post: jag@kort-plastkort.no På bildet til venstre ser dere Jarle etter en av sine mange kamper i veteranmesterskapet i fjor, der han vant en sølvmedalje!
Tags: 
Badmintonskolen

Reklame