Nettdropp-prisen: Mossbk.no

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4647","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"210","alt":"Nettdropp-prisen 2008: Mossbk.no"}}]]Mossbk.no er kåret til "BEST PÅ NETT" av Norges Badminton forbund. Juryens begrunnelse: Moss BK har publisert 45 nyhetsartikler til nå i år! Nyhetene omhandler topp og bredde, unge og gamle, konkurranse og sosiale tiltak, norske og internasjonale nyheter, egne og andre norske spillere fra andre klubber. Mossbk.no har videoklipp liggende ute, også fra Senior NM. De har et aktivt forum, der det skjer noe! De har et flott bildearkiv. Sponsorer og samarbeidspartnere vises tydelig frem, uten å "rote" til siden. MossBK.no er lett å bruke og enkelt å finne fram. Hipp hipp hurra! Hva syns du om Mossbk.no? Legg igjen en kommentar!
Tags: 
Annet

Kommentarer

Hei alle badmintonvenner!
Vi bøyer oss alle i støvet for det proffesjonelle arbeidet som nedlegges i våre nettsider. Det er ingen tvil om at det ligger mange års kunnskap bak utviklingen av dette nettstedet. På vegne av klubben: Stor takk og gratulasjoner til alle som er og har vært involvert i prosjektet.

Med vennlig hilsen
Jarle K. Grefslie

Reklame