Bajazzo ny sponsor for MoBK

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4646","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"Bajazzo"}}]] Bajazzo signerte i går ettermiddag som ny samarbeidspartner for MoBK. Daglig leder og eier - Tommy Hyggen ser frem til et godt samarbeid med klubben, og har mange idéer om hva vi kan få til sammen. Vi får prøve oss litt frem, men på sikt er målsettingen at både MoBK og Bajazzo skal tjene på denne avtalen, uttaler han. Avtalen skal i første rekke bidra til å kunne gi Steinar Klausen enda bedre rammebetingelser i hans kamp for å nå opp blant de aller beste badmintonspillerne i verden, men det er klart at den også vil bidra til det betydelige arbeidet klubben etter hvert legger ned på barn og unge. I tillegg til Bajazzo på Høyden, driver Tommy også Bajazzo Kanalen og Ka-Fru-To ved fergen, og han er delaktig i driften av restauranten og nattklubben Komma i gågaten. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å benytte seg av disse stedene både i privat regi og i arbeidslivet! På vegne av økonomikomiteen takker vi for tilliten, og lover å gjøre vårt aller beste for å levere alt vi kan tilbake til bedriften(e).