Mossehallen stenger for sommeren

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4567","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"445","height":"272","alt":"img_1862.jpg"}}]] Vi lar disse blide jentene symbolisere at sommeren er over oss. Dermed stenger også Mossehallen, og torsdag 19. juni er siste normale treningsdag. Konkurransespillerne får anledning til å trene mesteparten av sommeren, og vi kommer tilbake til disse med treningstider i løpet av uken. Sesongen har vært meget positiv på mange måter for MoBK. Vi har nettopp nå fått beskjed om at 4 av våre spillere er tatt ut på landslagene for sesongen 2008/09. De 4 det gjelder er: Alexander Hansen (U15), Fredrik Kristensen (U15), Nikolai Svensson (U17), og Steinar Klausen (senior). Det understrekes igjen fra Gerben sin side at skottene er åpne begge veier. Dvs at de som er tatt ut i første omgang på ingen måte har noe "klippekort", og samtidig betyr det at de som ikke kom gjennom nåløyet nå bare må stå på. Hvis dere presterer, kommer dere inn i gruppen - så enkelt er det! Vi har i år tatt medaljer i samtlige mesterskap unntatt UBM, vi har norgesmestre både i U23, senior og veteran. Det sportslige høydepunktet var selvsagt det doble norgesmesterskapet til Steinar på hjemmebane, og vi må også trekke frem André Høidebraatens prestasjoner i U23 NM og NM Jr. Rekrutteringen er også sterk i klubben, noe seieren i lagmesterskapet for U13 spillere vitner om. Nå går vi på neste sesong med "krum nakke", og satser på minst like gode resultater da. Styret i klubben vil på denne måten få ønske alle en riktig god sommer - vi sees til høsten!
André Høidebraaten
Trening