Steinar ble nr. 3 i Slovenia

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4536","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"img_4546.jpg"}}]] Steinar ble nr. 3 i "International Series" turneringen i Slovenia. Resultatet borger for en ny opptur på rankinglistene som offentliggjøres på torsdag. I kvartfinalen, som gikk på selveste 17. mai, ble det en relativt grei 2-0 seier mot 8. seedede Michael Lahnsteiner fra Østerrike. Litt dramatikk ble det allikevel i det andre settet, da seieren ble så knapp som 22-20. "Nå må jeg forsøke å hente frem de siste kreftene i semifinalen senere i dag" uttalte Steinar rett etter kampen. Nettopp kreftene skulle vel kanskje vise seg å bli de som tok slutt. I semifinalen mot den senere vinneren av turneringen - 1. seedede Jan Vondra fra Tsjekkia - vant nemlig Steinar 1. sett 22-20. I 2. sett holdt han følge til a-6, men derfra og inn var det Vondra som dominerte kampen. Tsjekkeren vant til slutt relativt komfortabelt 21-15 21-11 i de to siste settene. Med dette resultatet var allikevel Steinar den eneste som lyktes i å ta sett fra Vondra i turneringen. Nå får vi vente i spenning på rankinglistene som kommer torsdag denne uken. Da er for øvrig allerede Steinar på plass i Spania, hvor han spiller vårens siste turnering. Se komplette resultater fra turneringen her: http://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=21499&draw=7 Fredag kl. 21.00: I 1/8-dels finalen ble seieren så knapp som 21-19 i 3. sett. Russiske Nikolay Nikolaenko fulgte Steinar helt til målstreken, men måtte til slutt strekke våpen. I kvartfinalen i morgen venter Østerikes nr. 3 - Michael Lahnsteiner. Han er nr. 186 i verden, og det kan gå mot nok en jevn og nervepirrende kamp. I herredouble ble det dessverre tap for Halstein og Steinar mot Slovenerne Horvat og Utrosa. Litt skuffende kanskje, men hva gjør vel det etter en så strålende single innsats... Ved å klikke på "LiveScore" knappen, kan dere følge kampen(e) poeng for poeng! Fredag kl. 12.00 Etter en forrykende førsterundekamp, er Steinar klar for 1/8-dels finalen i Slovenia. Danske Jeppe Lund ble beseiret 17-21 21-18 21-17. Nå blir det russisk motstand, og Nikolay Nikolaenko er et relativt ubeskrevet blad, som har kvalet inn til turneringen i både herresingle og herredouble. Kampen mot Steinar blir dermed hans 6. i turneringen, hvilket i seg selv taler til Steinars fordel. Kampen starter kl. 17.40 i dag. Forhåndsomtale: Steinar skal i år feire 17. mai i Slovenia - nærmere bestemt i byen Lendava - litt nordøst for hovedstaden Ljubljana. Steinar er 3. seedet i turneringen, som er i kategorien "International Series", og har USD 6000 i premiepenger. Enda viktigere for Steinar er det nok at vinneren tar med seg 2500 poeng på verdensrankingen, mens nr. 2 får 2130 poeng. Trekningen viser at 1. rundemotstanderen heter Jeppe Lund, og er fra Danmark. Lund er ranket som nr. 268 i verden. Kampen starter fredag 16. mai kl. 09.40.
Tags: 
Steinar Klausen
Turnering

Kommentarer

Gratulerer kjempe masse steinar. Medalje er så fortjent. stå på videre, så går du kanskje helt til toppen.

Reklame