Steinar avanserer på verdensrankingen

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4450","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"194","height":"213","alt":"steinar0512071.jpg"}}]]Etter at vårens siste turnering er unnagjort, kan vi konstatere at Steinar kan ta "sommerferie" som nr. 117 i verden. Triumfene i EM, Slovenia og Spania har tatt ham opp ca 35 plasser på rankinglistene i løpet av et par måneder, og nå er det bare ett eller to gode resultater som skiller Steinar fra en topp 100 plassering. Foreløpig er ikke neste sesongs turneringsplan klarlagt, men vi håper nå at NBF kjenner sin besøkelsestid, og kommer med en rask avklaring på hvilke planer de har for Våler gutten. Han regjerer for tiden alene på den norske badmintontronen, og bør etter vår mening få en betydelig økt støtte fra forbundet i neste sesong. Erfaringsmessig er det en del nasjoner og spillere som trapper ned satsingen i etterkant av OL. Enkeltspillere kommer til å legge opp, og som i alle andre idretter er det enkelte nasjoner som toner ned satsing og pengebruk rett etter at OL er avsluttet. Dette åpner for hurtigere avansement på listene etter sommeren, og det skal bli spennende å følge Steinar videre.
Tags: 
Steinar Klausen
Turnering

Reklame