Spanish Open

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4492","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"img_7844.jpg"}}]] Steinar tok seg gjennom en hard kvalifisering i Spanish Open, men tapte deretter i 3 sett mot dansken Kasper Ødum. "Var ganske nære på å slå Kasper. Vant første sett og så jevnt i andre men jeg ble sliten til sist. I tredje sett var det ingen krefter igjen". Slik oppsummerer Steinar selv kampen. Ødum er finalist fra siste års NIC, der han tapte en meget jevn kamp mot tyske Marc Zwiebler, og han burde dermed være kjent for det norske publikum. 920 nye rankingpoeng er uansett på vei inn til Steinar sin "konto", og dette vil innebære et nytt løft. De nye listene offentliggjøres på torsdag. Double starter senere i dag (fredag), og Steinar / Hallstein møter 2 polakker. Torsdag: I torsdagens kvalifisering, slo Steinar først svenske Joel Johansson-Berg med sifrene 18-21 21-8 21-15. Deretter ble det en noe lettere kamp mot tyske Philip Merz, seier 21-14 21-7. I finalen i kvalifiseringen ble det en ny tøff kamp mot inderen Ajay Jayaram, som endte med seier 21-16 21-23 21-16. Spørsmålet nå er hvor mye slaggstoffer Steinar har klart å få ut av kroppen i løpet av natten. På en god dag kan han absolutt være i stand til å gi Ødum problemer, og med sin hurtige spillestil er han absolutt ingen drømmemotstander for dansken. Etter semifinalen i Slovenia, har Steinar for øvrig klatret til 123 plass på verdensrankingen, og rundet 10.000 poeng. Med torsdagens resultat har han allerede sikret seg nesten 1.000 nye poeng, og videre avansement på listene. Hvor høyt han kommer avhenger selvsagt av det endelige resultatet i turneringen. Kampen mot Ødum starter kl. 09.40, se resultatene her: http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=21656&y=2008&m=5&d=23 Forhåndsomtale: Torsdag starter Spanish Open 2008, og Steinar ser ut til å måtte kvale inn til turneringen. Han møter svensken Joel Johansson-Berg i først runde. Kampene starter torsdag morgen, og dere kan se hele trekningen her: http://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=21656&draw=30
Tags: 
Steinar Klausen
Turnering

Kommentarer

Takk skal dere ha! Ferdig med spanish open nå og sitter på hotell rommet i Madrid og slapper av etter enda en knall hard turnering.

Reklame