Frölundaspelen 2008

Natalie Fasiten fra Sverige ble 3 plasser i 1/8 dels finalene. Nikolai og Fredrik avanserte i herresingle U15, mens Natalie gikk videre i damesingle U13. På bildet ser dere Natalie Syvertsen som stiller i alle tre klasser. Søndag: Det ble tap også i mixed double U13, hvor Alexander og Natalie tapte en jevn 3-setter etter å ha hatt en matchball i 2. sett på stillingen 21-20. Mange avgjørende baller rullet "feil" vei mot slutten av de jevne kampene denne helgen. Men vi har hatt en fin tur sammen, og gruppa fungerer sååå bra sosialt sett - det er en fryd å være på tur sammen med dere (hilsen laglederen...)! Og - med dette utmerkede utgangspunktet, kommer vi sterkere tilbake neste år (og neste år, og neste år..) Lørdag kl. 24.00: Det ble bare tap resten av dagen i dag, og det betyr at vi står tilbake med Natalie og Alexander, som skal spille semifinale i mixed i morgen. Nærmest avansement var Natalie i 1/8 dels finalen i damesingle U13, og Fredrik / Alexander i kvartfinalen i herredouble U13. Begge disse kampene ble tapt i 2 jevne sett, hvor vi bare mangler det lille ekstra på slutten av settene. Lørdag kl. 18.15: Natalie, Fredrik B E og Nikolai er alle videre til sluttspillet. Fredrik B E har vunnet en kamp i sluttspillet allerede, og er i 1/8-dels finalen. Nikolai og Natalie var direkte til 1/8-dels finalen etter puljespillet, og slapp dermed denne ekstrakampen. U13 guttene våre har for en gangs skyld ikke hatt dagen. Andreas, Fredrik og Alexander har tapt nesten alle sine single kamper, og er dessverre slått ut. Jessica har tapt sine kamper, og Kjetil, Jesper, Tormod og Carine er også ute av singlespillet. Lørdag kl. 14.15: Tormod og Carine er ute av single. Carine er ute av damedouble. Tormod er videre i double, og mixed klassene har enda ikke begynt. I U15 klassen har Nikolai vunnet sine to første kamper. Jesper og Fredrik B E har vunnet en og tapt en, og har dermed fortsatt mulighet til å gå videre som puljetoere. Kjetil har tapt begge sine kamper, og er dermed ute av singleturneringen. I damesingle har Jessica tapt sin første kamp. Begge våre par tapte første runde i herredouble (Nikolai/Fredrik B E og Kjetil / Jesper). Resten av kategoriene har enda ikke startet i U15 klassen. I U13 har Natalie tapt første runde i damesingle. Alexander vant på WO, mens Fredrik K vant en jevn 3-setter i første runde. Det er omtrent så langt vi har kommet her i Gøteborg. Vi kommer tilbake med mer. Forhåndsomtale Bortsett fra at Ellen og Lars ble lurt av en lite samarbeidsvillig GPS, har alt gått bra på veien ned hit. Som vanlig stoppet vi på Håby, og som vanlig bestilte Nikolai den største burgeren. Men i år klarte han å spise den opp!!! I morgen starter dagen med frokost kl. 0800 for 6 av spillerne + lagleder. Første kamp er kl. 0900, og da er det Tormod som skal spille. Siden går det slag i slag hele dagen, og vi får se hva vi klarer å få til mhp oppdateringer. LAST NED: Trekning Frolunda Disse skal være med fra Moss: Andreas Bunes Evensen HSU13 HDU13 Fredrik Bunes Evensen HSU15 HDU15 Alexander Hansen HSU13 HDU13 MDU13 Fredrik Kristensen HSU13 HDU13 Jesper Kristensen HSU15 HDU15 Nikolai Svensson HSU15 HDU15 Kjetil Syvertsen HSU15 HDU15 MDU15 Tormod Thorp HSB HDB MDB Jessica Høidebraaten DSU15 DDU15 MDU15 Carine Nilsen DSB DDB MDB Natalie Syvertsen DSU13 DDU15 MDU13
Tags: 
Turnering

Kommentarer

Reklame