STEINAR KLAUSEN - NORSK MESTER 2008!

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4492","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"img_7844.jpg"}}]] STEINAR LUDVIK KLAUSEN (25) BLE DOBBELT NORGESMESTER FOR ANDRE GANG! Mossespilleren innfridde til forventingene på hjemmebane og slo Jim Ronny Andersen fra Kristiansand i singlefinalen. - Det føles godt, sa en ordknapp Norgesmester til speaker rett etter kampen. Steinar gjorde det ekstra spennende for hjemmepublikumet da han tapte 2. settet 14 - 21 etter å ha vunnet det første med 21 -13. Men Steinar holdt hode kaldt i siste sett og avgjorde med 21 - 13. VI GRATULERER!!! DOBBELT NORGESMESTER! [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4491","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"double.jpg"}}]] Steinar Klausen og Erik Rundle fra Moss og Bygdøy ble norgesmestere 2008 i herredouble. De vant, 21 - 19 og 21 - 18 over brødrene Andre Andersen og Thomas Andersen fra Sandefjord. - Vi hadde regnet med at vi skulle klare å vinne med enda klarere margin, men de spilte utrolig bra, sa Steinar, en nå mer selvsikker dobbelt norgesmester. VI GRATULERER! – Deilig å være best i Norge Steinar Klausen fra Moss badmintonklubb tok to gull av to mulige i NM i badminton på hjemmebane. - Å vinne er én ting. Å vinne på hjemmebane er helt spesielt. Det er deilig å innfri. Vi hadde store forventninger i forkant, og det er tøft å spille NM. Hardt kampprogram, og mye nerver. Men utrolig deilig når man er ferdig og har vunnet, sa den nybakte norgesmesteren til Moss-Avis. Les hele saken her.  Vi oppfordrer alle til å legge igjen gratulasjoner i kommentarfeltet nederst i artikkelen. Resultater: NM 2008 BILDEGALLERI: Se bilder fra NM 2008 i Moss. Les også: Steinar Klausen fra Mossbk er Norsk mester 2007 i både herresingle og herredouble. [poll=5]
Tags: 
NM 2008
Steinar Klausen

Kommentarer

Reklame