- Man kan aldri få for mange kongepokaler

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4494","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"sara-kongepokal.jpg"}}]] Sara Blengsli Kværnø ble norsk mester i damesingle 2008 og sikret seg sin tredje kongepokal. Hun slo Helene Abusdal 21 - 14 og 22 - 20 i singlefinalen. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4489","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"300","alt":"sara-gull.jpg"}}]]Sara Blengsli Kværnø tapte ikke ett eneste sett gjennom hele singleturneringen, og vant fullt fortjent. - Jeg er både stolt og glad over seieren. Problemet er at jeg har så mye mer inne og jeg hadde håpet å prestere bedre foran NM-publikumet. Derfor er jeg litt skuffet over eget spill, sier den ambisiøse Grong-jenta til Trønder Avisa. Nå ser 25-åringen fram mot nye utfordringer, og har EM i Danmark som overordnet mål i vår. Et nytt napp i Kongens pokal øker helt sikkert sjansene for at det skal skje. – Jeg har veldig lyst til å stille i EM, men dette er helt opp til trenerne. De bestemmer om vi skal sendes til mesterskapet i april så akkurat nå har jeg ikke peiling, forklarer hun. - Dette er min tredje kongepokal, men man kan aldri få for mange,sier hun til Namdalsavisa.Vi gratulerer! [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4493","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"254","height":"189","alt":"mix.jpg"}}]] Dobbelt norgesmester. Sara Kværnø vant også mixfinalen sammen med makker Hallstein Oma. De slo Sverre Bergland og Gry Skjønhaug i med settsifrene, 21-13, 16-21, 21-14. - Jeg har aldri vunnet mixdouble før, så det var gøy. Alt i alt et meget god NM-helg, oppsummerer Sara overfor Namdalsavisa. Legg igjen gratulasjoner i kommentarfeltet nederst i artikkelen. Resultater: NM 2008 BILDEGALLERI: Se bilder fra NM 2008 i Moss. [poll=4]
Tags: 
NM 2008

Reklame