Oppdatering fra Oslo Cup 2008

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4414","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"200","alt":"Steinar Klausen"}}]]Steinar Klausen, Gert Vasstveit, Jørn Lund og André Høidebraaten representerer MoBK når startskuddet går for 2008 utgaven av den tradisjonsrike turneringen. Søndag: Kl. 15.00: Steinar vant finalen i herresingle, og kunne dermed innkassere sin andre seier i en eliteturnering i Norge i løpet av 5 uker. Han slo Jacob Høy i finalen, men måtte ut i 3 sett. Etter seier i første settog 10-1 ledelse i andre, virket det som om Steinar hadde full kontroll. Han gikk imidlertid litt tom for krefter, og tapte andre sett 21-18. Det var sterkt å reise seg igjen, og i tredje sett var det aldri noen tvil - 21-13 til vår mann. I double gikk alt greit frem til finalen, men her fikk Steinar og Erik litt trøbbel. Erik var etter sigende ikke i toppform, og Steinar litt kjørt etter en lang single kamp. Det ble tap 2-0 i sett mot sterke Michael Jensen / Andreas Basset fra Odense. Kl. 11.00: Steinar vant sin semifinale med 21-15 21-8 mot Michael Jensen fra Odense. Han skal nå spille finale mot Jacob Høy. Først er det imidlertid semifinale i double. Lørdag: Kl. 18.00: Både Gert / Jørn og André / Erik røk ut av double turneringen. Dermed står vi tilbake med Steinar, som altså er i semifinalen i single og semifinalen i double. Kl. 17.00: Steinar har gått greit videre til semifinalen i single. Der møter han danske Michael Jensen. Steinar og Erik er også videre i HD etter en grei seier i første kamp. Jørn Lund vant to kamper i sin pulje, men måtte strekke våpen mot Tor Chritians Tallaksen i den siste, og gikk dermed ikke videre. Gert og Jørn har en double igjen i dag, og André skal også spille double (med Erik Magnus Hauan) senere i dag. Faktisk kan de to mosseparene komme til å møte hverandre dersom begge vinner. André er utslått av både single og mixed turneringen. Gert er utslått av single turneringen etter tap mot Marius Fartum. Vi kommer tilbake med den endelige oppløsningen litt senere. Forhåndsomtale: Steinar er toppseedet i to spill, og får med denne turneringen det siste møtet med sine konkurrenter før NM i Moss om 4 uker. Spesielt viktig blir det kanskje å finne tonen sammen med doublemakker Erik Rundle fra ByBK. Det er svært lenge siden sist de spilte turnering sammen, da Erik har valgt å prioritere jobb i København fremfor heltidssatsing på badminton. Startfeltet er nok hakket vassere enn det var i julecup'en, og på papiret ser det vanskelig ut for de tre andre deltagerne våre å ta seg til semifinalene. Men - vi har blitt overrasket av disse gutta før... Trekningen er klar: Trekning Oslo-cup 2008
Tags: 
André Høidebraaten
Steinar Klausen
Turnering

Reklame