NM 2008

RESULTATER: Resultater NM 2008 BILDEGALLERI: Se bilder fra fredag og lørdag [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4485","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"img_5703.jpg"}}]] Jørn Lund takket for seg i 1/8 finalen. Tapte 13-21, 11-21 mot Andre Andersen fra Sandefjord. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4478","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"img_5071-2.jpg"}}]] Jørn var godt fornøyd etter å ha slått Morten Oterhals fra Bergen, 21- 10, 21-18 i 1/16 finalen. FØLG KAMPENE PÅ NETT: Løpende resultatservice Les også: Skaff deg et minne for livet Les også: Ordføreren stolt av Moss Badmintonklubb Moss badmintonklubb har den glede å invitere dere til NM i badminton for senior i Øreåshallen 1-3 februar 2008. Det er i år påmeldt 70 deltagere og gledelig at damesingle teller 27 spillere. Moss BK ser frem til en stor badmintonhelg i Moss. BILDEGALLERI: Se bilder fra fredag og lørdag [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4481","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"300","alt":"img_4698.jpg"}}]] Trekning: NM-2008-trekning-v2.xls [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4480","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"300","alt":"img_4800.jpg"}}]] Spørsmål til trekningen rettes til KK v/Michael Dahl Tlf. 0045 22 24 54 54 michael_dahl@dell.com Baller: Det vil bli benyttet Aero Senza 40 – hastighet 78. Det er ikke anledning til å benytte andre typer. 2 baller pr. kamp til og med semifinaler, frie baller i finalene Overforbruk vil bli notert og fakturert klubbene i ettertid. I tillegg til 12 forbundsdommere, vil Moss BK stille med tellere f.o.m kvartfinaler. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4446","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"196","height":"206","alt":"NM 2008 logo"}}]]Trådløst internett: Det vil bli trådløst internett i hallen. NM Arena: Øreåshallen (samme sted som i 2004). Beliggenhet ca. 2 km fra Mossehallen i retning Rygge. Se veibeskrivelse til hallen. Spørsmål: Dersom dere måtte ha spørsmål til MossBK om NM, kan disse rettes til : Rolf Evensen Tlf. 92011278 E-mail : nm2008@mossbk.net Avstemning: [poll=4] [poll=5]
Tags: 
NM 2008

Kommentarer

Hobbyspiller og gullkandidat

Snart tre år etter at Jim Ronny Andersen la opp, stiller mosjonisten som sterk gullkandidat i badminton-NM.

- Målet er finaleplass, men for norsk badminton håper jeg å ryke ut når det nærmer seg kvartfinale, sier Jim Ronny Andersen til Fædrelandsvennen.

Les hele saken her:
http://www.fvn.no/sport/article551690.ece

Øreåshallen egner seg godt til NM.

I følge Moss Badmintonklubb har Øreåshallen flere kvaliteter som NM-arena enn Mossehallen.

Øreåshallen er en mye mer intim arena. Den er lettere å pynte opp til et NM, og tribunene er nærmere banene. Dessuten trenger vi ikke å spille på mer enn fire baner samtidig. Det sier Rolf Evensen, som er leder av arrangementskomitéen, til Moss Avis.

Les hele saken her:
http://www.moss-avis.no/article/20080131/SPORT/612449244#

Sara i ny kongepokaldyst

Sara Blengsli Kværnø er regjerende norgesmester i badminton, og i helga er Grong-jenta innstilt på å selge seg dyrt i kampen om en ny NM-tittel.

– Jeg har lyst på en kongepokal til. Jeg tror ikke jeg blir fornøyd hvis jeg ikke greier det, men jeg skal ikke ta noen seier på forskudd, sier Sara, som er toppseedet i mesterskapet, til Trønder-avisa.

Les hele saken her:
http://www.t-a.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080131/SPORT/257888381

Håper på gull med søsteren

Både Marthe og Ida Sandberg håper tvillingsøsteren tar gull når NM i badminton starter i Moss i kveld.

Selv om de to skal konkurrere mot hverandre i single, er de nemlig på samme lag under double. Og det er der de har størst sjanser på medalje.
– En pallplass i double sammen med Ida hadde vært utrolig moro. Jeg tror dessuten at vi har gode muligheter til å klare det, sier Marthe Sandberg.

Les hele saken her:
http://www.sb.no/article/20080201/SPORT/392549475

– Vet at jeg er best

Fredag starter NM i badminton i Øreåshallen, og Steinar Klausen er klar til å forsvare sine to gull fra i fjor.

I fjor tok norges-eneren fra Moss Badmintonklubb sin første kongepokal. I tillegg til single vant han også NM-gullet i double sammen Erik Rundle fra Bygdøy.

Steinar Klausen er stadig landets topprankede mannlige spiller, og går utvilsomt for nye gull og en ny kongepokal til helgen.
– Vil bare to gull være godt nok for deg?
– Jeg kan være fornøyd med ett gull, også. Hvis det kommer i single. Det er det viktigste spillet for meg. Men jeg skal gjøre alt jeg kan for å forsvare gullet i double også, svarer han.

Les hele saken her:
http://www.moss-avis.no/article/20080131/SPORT/644125295

Bare gull som teller

Sara Blengsli Kværnø vil bli NM-dronning i badminton i helga.

- Det er bare gull som gjelder, sier 25-åringen fra Grong.

Hun er Norges beste damespiller og storfavoritt til å sikre seg kongepokalen i Moss, hvor årets nasjonale seniormesterskap ble slått i gang fredag kveld.

Les hele saken her:
http://www.namdalsavisa.no/Sport/article3322342.ece

Reklame