Løpende oppdatering fra Kolvereid

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4413","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Mossespillerne kjemper mot hverandre i Kolvereid"}}]] Christine, Natalie, Andreas, Alexander og Fredrik har denne helgen befestet MoBK's posisjon som den beste U13 klubben i landet. Flere nye reportasjer - se nederst på saken!!! Se også komplette resultater litt lenger ned på siden. Søndag: Alexander kan sette seg på bussen tilbake i trygg forvisning om at han var Norges beste U13 spiller denne helgen. Han vant både single og double. Fredrik har også gjort en meget god turnering, da han vant double, og ble nr. 3 i single etter et knepent tap mot klubbkamerat Alexander. Andreas var snublende nær en semifinaleplass i single, og det er et meget sterkt resultat for en førsteårsspiller. I en meget jevn MD klasse, var vi svært nær avansement. Dette var kanskje det eneste skåret i gleden denne helgen. Jentene har en liten bit igjen til toppen, men slår alle de nest beste. Vi trenger å terpe på detaljer som serve / serveretur - det har blitt tydelig i løpet av helgen. Nå logger vi av her fra Kolvereid, og starter på den laaaange turen hjem! Kl.12.37: Alexander og Fredrik vant finalen 21-10:). Kl.12.33: Fredrik og Alexander leder 2.sett 11-6. Kl.12.28: Alexander og Fredrik vant 1.sett 21-15. kl.12.23: Alexander og Fredrik leder 1.sett 11-4 til pause. Kl. 12.15: Siste kamp i U13 ble nettopp ropt opp, og det er finalen i HD, hvor Fredrik og Alexander møter Sigurd Otto Strøm / Thorstein Moe fra Kolvereid / Grong. Klarer vi å sette kronen på verket ved å vinne HD også? Følg med!!! kl.11.45: Alexander vant Finalen mot Torstein fra Grong 22-20. kl.11.39: Alexander leder ved pause i 2. sett 11-10. Kl.11.35: Alexander vant 1.sett 21-15. Kl.11.32: Alexander spiller finale. Han leder 11-8 til Pause. Kl.10.57: Alexander og Fredrik Vant sin kamp 21-9. Og er nå i finale. Kl.10.53: I 2.sett ved pause leder Alexander og Fredrik 11-4. kl.10.49: Alexander og Fredrik vant 1.sett 21-7. Kl.10.45: Alexander og Fredrik leder 11-5 ved pause. Kl.10:40: Nå starter semifinalen i herredouble. Alexander og Fredrik møter Bjørhusdal/ Nordhøy fra Grong. Kl. 10.10: Seier til Alexander i 2. sett. 21-19. Han møter Thorstein Moe (for 2. gang i turneringen) i finalen. Kl. 10.08: 16-16 Kl. 10.05: Ny opphenting på gang, stillingen er nå 13-11 til Fred. Kl. 10.00: Fredrik har startet best igjen, og leder 11-6 ved pause. Kl. 09.55: Alexander hentet inn det hele etter å ha ligget under 18-10, vant han første sett 21-19. Kl. 09.40: Da er vi i gang, og Fredrik har startet best. 11-7 ved pause. I morgen tidlig møtes Alexander og Fredrik til kamp. Hvem får seg en på "tygga", tro? Lørdag: Kl. 19.15: Begge våre gutter vant, og møter dermed hverandre i morgen. Andreas sin overmann gikk videre til semifinalen, og dermed var det ekstra surt at vi ikke klarte å hale i land denne. Vi starter allerede kl. halv ti i morgen, og vi håper dere der hjemme er like spente som oss på resultatene. Kl. 18.00: Alexander slo Petter Løkken, og Fredrik slo Jørund Blakar. Begge med klare sifre... Andreas åpnet veldig bra, og ledet 20-17 i første sett. Etter dette raknet det litt, og det ble tap 22-20 21-11. Allikevel er denne turneringen et langt sted i riktig retning for Andreas, som var utrolig skuffet etter dette tapet. Heldigvis går det mange flere tog!!! Nå skal Fredrik og Alexander ut i hver sin kvartfinale i løpet av den neste timen, og hvis begge vinner, blir det rent mosseoppgjør i semin i morgen. Kl. 16.30: Alle tre gutta er videre til sluttspill som puljevinnere. Dette er meget viktig med tanke på trekningen videre i turneringen. De får nå møte puljetoere, og får en lettere vei mot kvartfinaler og semifinaler. Alexander møter Petter Løkken, og får dermed mulighet til revansje etter det forsmedelige mixed nederlaget. Andreas møter Sondre Børmark, som Fredrik slo tidligere i dag. Fredrik møter Jørund Blakar, som Andreas nettopp beseiret. Begge jentene er dessverre ute av dansen etter å ha tapt sine singler. Natalie tapte 2-0 mot Hege Ulstein, mens Christine tapte 2-1 mot Marthe Skaug. Alexander og Fredrik starter akkurat nå på sin siste double i puljespillet, en kamp de normalt sett bør vinne, og dermed avansere til semifinalen. Kl. 15.30: Dessverre tapte vi begge mixed'ene. Kl. 14.30: Fredrik og Alexander vant HD mot Andreas og Sondre. Natalie og Christine tapte mot Ulstein / Larsen, og er dermed ute av double. Nå er det kvartfinaler i MD. Alexander / Natalie og Andreas Marte skal i ilden. Kl. 13.10: Både Christine og Natalie tapte dessverre sine singler. Natalie tapte 2-0 mot Tina Austnes, mens Christina tapte 2-1 mot Ingrid R Stav. Andreas spilte en god kamp, og vant relativt enkelt 2-0 i sett. Nå er det herredouble som står for tur, og her møtes Andreas / Sondre (som vant sin første kamp) og Fredrik / Alexander. Litt synt med "Mosseoppgjør" så tidlig i turneringen, men slik ble det denne gangen. Kl. 12.00: Christine og Natalie tapte en fryktelig jevn kamp i DD mot Sigrid Sund og Amalie Josten. 21-19 i 3. sett. Fredrik vant 2-0 i sett i sin første single, og er på stø kurs mot avansement. Nå spiller Andreas sin første single, og han leder 11-8 i første sett. Laglederen må løpe... Kl. 10.45: Alexander vant mot Torstein Moe, Natalie vant mot Rebecca Larsen, og Christine vant mot Nicole Hansen. Mossespillerne er skikkelig gode på Kolvereid! Nå er det double runde, og Andreas og Sondre (fra Klæbu) er først ut. Deretter er det jentene sin tur. Vi kommer tilbake med mer. Og - takk for hilsningene. Vi hilser tilbake! Kl. 09.30: Seier og tap i første runde. Alexander og Natalie vant enkelt sin første kamp i MD. 21-7 21-7, og helt overlegent spill. Nå møter de Petter Løkken og Ingrid Stav fra Klæbu. Fredrik og Christine våknet ikke før de lå under 11-5 til sidebytte i 2. sett. Derfra og inn spilte de brukbart, men tapte allikevel settet 21-18. Tap 2-0 i sett, og dermed ute av turneringen i MD. Andreas og hans makker Marte Sakug fra Horten hadde wo i 1. runde. Neste kamp er Alexander i HS, og han møter sterke Torstein Moe fra Grong, så det blir spennende. Sist gang de to møttes endte det med tap 22-20 i 3. sett for Alex... Kl. 07.50: Stemningen på gutterommet er bra - i dag blir vi gode... Foreløpig er vi mer usikre på jentene. Er de våkne, tro. Vi skal gå og sjekke nå! Fredag: Kl. 21.40: Akkurat nå sitter vi på bussen, og har fortsatt 2 timer igjen til vi er fremme. Vi ble litt forsinket pga et SAS fly med Kristiansand spillere som ikke kom frem i tide... Prøv Norwegian neste gang! Ellers hadde vi en fryktelig spennende flytur med masse vind og turbulens. Men vi kom helskinnet ned - heldigvis! Her i bussen går det i PSP og MP3 spillere (og så litt godteri, da). Vi har det bra, og er klare til i morgen! Se forhåndsomtale i Moss Avis her! Se bildereportasje i Moss Avis her! Se bildereportasje i Moss Dagblad her!
Tags: 
Turnering

Reklame