Oppdatering fra Julecupen 2007

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4421","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Steinar Klausen - Truls - Julecupen 2007"}}]] Etter en helg med spill litt under pari, viste Steinar glimtvis hva han er god for i finalen mot Truls Barth Nilsen, Sandefjord. Last ned komplette resultater lengre ned på siden. Se linker til diverse avisreportasjer lengre ned på siden. I første sett var Steinar helt utilnærmelig, og vant med utrolige 21-2. Nettspillet satt som det skulle, og tempoet var alt for høyt for hans motstander. Den eneste svake perioden til Steinar i denne kampen kom i første halvdel av annet sett. Barth Nilsen ble invitert med, etter at tempoet sank flere hakk, og stillingen halvveis var 11-8 til Steinar. Etter pausen var det imidlertid ingen tvil, og Steinar vant som han ville 21-12. Alt i alt ble det en oppskriftsmessig seier til Steinar, som kan puste lettet ut etter å ha fått vist mossepublikumet litt av hva han er god for i finalen. Nå venter lagkamp i Danmark førstkommende tirsdag, og deretter Italian Open før det blir "juleferie" (les: beinhard trening). Resultater Reslultater Senior Julecupen 2007 Reslultater U17 Julecupen 2007 Reslultater C-klassen Julecupen 2007 Det er lagt ut et langt TV innslag på WEB TV kanalen Moss TV. Både Rolf Evensen og Steinar Klausen er intervjuet, og det vises også bilder av live badminton: Klikk her for å se innslaget Avisreportasjer: Aftenposten mandag 3. desember Forhåndsomtale i Moss Avis Moss Avis søndag 2. desember Moss Avis mandag 3. desember Moss Dagblad mandag 3. desember Forhåndsomtale: Hele Norgeseliten samlet i Moss Med unntak av et par spillere i herre klassen, er hele Norgeseliten på plass i Mossehallen denne helgen. 140 spillere i de 3 klassene Senior, U17 og C er påmeldt til årets julecup i Mossehallen. 12 baner står klare å venter på dere og det skal i alt spilles ca. 300 kamper. Kontaktinfo: Roar Kristiansen - turneringsleder tlf. 95253302 Einar L. Christiansen - oppmann tlf. 90963308 Rolf Evensen MossBk tlf. 92011278 Hallen er åpen fra kl. 08:00 på lørdag og kampene starter presis kl. 09:00. Vi har fått med oss 5 forbundsdommere , samt at klubben stiller med en stor tropp med tellere. Håper at dette skal bidra til at kampene blir gjennomført etter det oppsatte tidsskjema. Parkering En praktisk opplysning som gjelder parkering. For de av dere som kommer til Moss med bil, så er det begrenset med parkeringsplasser utenfor hallen. Vi anbefaler at dere benytter den store parkeringsplassen ved innkjøringen til Mossehallen. ( ca. 200 fra hallen). Benytt gangvei under hovedveien for å komme til hallen. MossBK tar ikke ansvar for eventuelle feilparkerte biler og bøter. NB Det er alltid mye kontroll utenfor Mossehallen i helgene. For de som ennå ikke har ordnet overnatting , kontakt Mitt Hotell : Tlf. 69 25 77 77 www.mitt-hotell.no eller Moss vandrehjem : Tlf. 69.25 53 34 fax 69 25 01 66 Velkommen til en stor badmintonhelg i Moss.
André Høidebraaten
Julecupen 2007