Julen 2007

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4419","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"440","alt":"Julenissen i Mossehallen"}}]] Informasjon om treningstider i julen og oppstart etter nyttår Torsdag 13. desember hadde vi en feiende flott juleavslutning i Mossehallen med juleturnering, grøtservering og besøk av selveste julenissen. På bildet ser vi Peder som får sin julestrømpe. Treningen for badmintonskolen og JoinUsI er med dette slutt for i år, og første treningsdag etter nyttår er: Tirsdag 8. januar Badmintonskolen, del 2 starter opp torsdag 10. januar, samme treningstider som i år: Kl. 17.00-18.30. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon pr. e-post. JoinUs II fortsetter litt til, og følgende treningstider gjelder for julen: Tirsdag 18. desember: Vanlig trening Torsdag 20. desember: Hallen stengt pga annet arr. Fredag 21. desember: Kretstrening Tirsdag 25. desember: Hallen er stengt Torsdag 27. desember: Vanlig trening Fredag 28. desember: Vanlig trening Lørdag 29. desember: Vanlig trening Tirsdag 1. januar: Hallen er stengt Torsdag 3. januar: Vanlig trening
Tags: 
Trening

Reklame