Juleavslutning nå på torsdag 13.desember

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4418","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Nisser"}}]]Moss Badmintonklubb inviterer til juleavslutning torsdag 13. desember kl 17.00 - ca. 20.00 i Mossehallen Vi ønsker å arrangere en juleturnering i double hvor foreldre og barn kan spille på lag. For de av dere som ikke har racketer kan dette lånes når dere kommer i hallen. Er det noen som ikke har makker så setter vi sammen lag, - bare meld deg på! Miljøgruppa i klubben vil stå for servering av julegrøt og drikke til alle deltagerne. Av hensyn til både praktisk gjennomføring av kampene og til innkjøp av mat/drikke ønsker vi en påmelding fra dere på mail til: kari@dne.no eller på sms til nr.: 95 14 49 73 (Kari Bunes). Påmeldingen må være oss i hende innen onsdag kl 24.00. Ja, vi vet fristen er kort, men vi håper så mange som mulig har lyst og anledning til å delta på denne uhøytidelige juleturneringen. Husk å melde på med navn når dere sender mail eller sms. Badmintonvennlig hilsen fra oss i arrangementskomiteen
Tags: 
Annet

Reklame