Humlebæk vant viktig lagkamp

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4420","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"200","alt":"Steinar Klausen"}}]]Steinars danske klubb, Humlebæk, vant tirsdag en viktig lagkamp mot Hvidovre i dansk 1. divisjon. Steinar spilte tirsdag lagkamp i Danmark, og laget hans - Humlebæk - vant en meget viktig seier mot en av erkerivalene Hvidovre. Steinar selv hadde ingen god dag, og tapte sin herresingle mot Kristoffer Stampe med klare 21-13 21-15. I herredouble spilte han sammen med Andreas Borella. De vant første sett, og førte 19-17 i 2. sett, og så ut som vinnere. Deretter gikk imidlertid det meste galt, og Humlebæk tapte dermed kampen 21-14 i tredje sett. Uansett ble lagseieren 10-3 til Humlebæk, og dermed sikret de 3 viktige poeng. Laget ligger nå faktisk an til å kunne bli blant de 4 beste i grunnspillet, og dermed få muligheten til å spille om opprykk til toppdivisjonen i Danmark! Les mer på Humlebæk sine hjemmesider ved å klikke her! Se resultatene her! Se tabellen her!
Steinar Klausen