PowerGirls samling i Mossehallen

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5581","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"440","alt":"Fellesbilde"}}]] Over 60 jenter i alderen 10-14 år samlet i Mossehallen til PowerGirls samling. Se bildereportasje i lokalavisen her [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4428","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"200","alt":"Powergirls i Moss - kanonball"}}]]Bildet under er fra kanonball konkurransen på fredag. Vi hadde selvsagt "dronninger" i stedet for "konger", men ut over dette var det helt vanlige regler... BILDER: [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5582","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"150","height":"109","title":"Asker \/ Bygd\u00f8y","alt":"Asker \/ Bygd\u00f8y"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5583","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"150","height":"113","title":"Bergen","alt":"Bergen"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5584","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"150","height":"100","title":"Frogner","alt":"Frogner"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5585","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"150","height":"90","title":"Hamar","alt":"Hamar"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5586","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"150","height":"95","title":"Haugerud","alt":"Haugerud"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5587","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"150","height":"98","title":"Horten \/ N\u00f8tter\u00f8y","alt":"Horten \/ N\u00f8tter\u00f8y"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5588","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"150","height":"90","title":"Kristiansand","alt":"Kristiansand"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5589","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"150","height":"100","title":"Moss","alt":"Moss"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5590","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"150","height":"95","title":"Stavanger \/ Brodd","alt":"Stavanger \/ Brodd"}}]]
Tags: 
Powergirls

Reklame