MoBK på vinnersporet

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4436","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"250","alt":"Andre"}}]] Andre runde i årets 1. divisjon gikk av stabelen i Trasopphallen i Oslo i dag, og MoBK gjorde sine saker meget bra! Dagens første kamp gikk mot Rykkinn/Myrvoll. Her var vi ute etter revansje etter å ha tapt de 4-5 siste oppgjørene mot Rykkinn med 3-7. Og revansje fikk vi! Både Jørn og Gert vant sine singler. Begge herredoublene ved Gert/Jørn og André/Tormod vant også. I tillegg spilte Ida og André meget bra da de beseiret Bjørn Hamang/Bente Sotnes med 2-1 i sett. Sluttresultatet ble dermed uavgjort 5-5 og to flotte poeng! I dagens andre kamp var motstanderen OSI 1. Jørn og Gert vant sine singler, mens begge herredoublene også vant denne gang. Dermed stod det 4-4 før de avgjørende mixene. Ida og André fortsatte sitt gode spill og vant sin mixkamp. I tillegg spilte Anette og Tormod knallgodt og vant en skikkelig "rysare" med 25-23 i 3. sett. Sluttresultatet ble dermed seier 6-4 og tre poeng. Meget bra! Det betyr at vi fortsatt er ubeseiret etter fire kamper i årets 1. divisjon. Neste runde går ikke før i februar, men vi håper og tror at formen holder seg til det! Med på dagens lag var: Ida C. Pedersen, Anette Andersen, Gert Vastveit, André Høidebraaten, Nikolai Svensson, Tormod Thorp og lagleder Jørn Lund. Se avisreportasje i Moss Avis her! Se avisreportasje i Moss Dagblad her!
Tags: 
Lagserie

Reklame