Ferske Fjes i Sandefjord

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4427","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"440","alt":"Ferske fjes i Sandefjord 2007"}}]] Noen av våre unge håpefulle spillere fikk i helgen sitt første møte med turneringslivet. Sandefjord gjennomførte som alltid et solid arrangement da de lørdag 24. november arrangerte Ferske Fjes. Fra MoBK stilte hele 21 spillere til start. Noen av dem fikk som sagt sitt første møte med spillere fra andre klubber. Akkurat dette er ikke alltid like lett. Noen spillere var nok litt skuffet over selve resultatet, men innsatsen var det overhodet ikke noe å utsette på! Her ble det tråkket til i svingene! Det var kun single som ble spilt, og i tillegg ble det av arrangementtekniske årsaker spilt best á 3 sett til 17 uten forlengelse i klassene U9, U11, samt alle nybegynnerklasser. I U11N gjorde Stine Andersen sine saker veldig bra. Hun vant samtlige av sine fire kamper med god margin, og kunne si seg godt fornøyd med innsatsen. I U13N hadde Christina Welten en meget god dag! I den innledende puljen vant greit sine første to kamper, mens den tredje og siste ble en jevn batalje. Heldigvis trakk hun det lengste strået og kunne jublende glad konstatere at hun kvalifiserte seg for finalespillet. Finalegruppen bestod av totalt tre spillere hvor alle møtte alle. Uheldigvis for Christinas del endte begge kampene her med tap, men en pallplass er uansett meget godkjent! I U13 klassen viste våre tre jenter Natalie Syvertsen, Christine Wasenius og Rebekka Sandnes god fremgang. Nærmest avansement fra det innledende puljespillet var Natalie. Dessverre tapte hun en utrolig jevn gruppefinale mot Marthe Skaug fra Horten. I U13 klassen for gutter viste Preben Andersen meget bra spill. Han tok seg videre fra innledende pulje som puljevinner og møtte dermed puljevinneren fra den andre innledende puljen, Mikael Bøe fra Sandefjord i finalen. Her klarte ikke Preben å henge helt med i svingene. Men Mikael er en meget god spiller, så et hederlig tap for Prebens del og en flott andre plass! I U15N klassen gjorde Kasper Breistein en fin figur. Han tok seg videre fra den innledende puljen som gruppe toer og møtte dermed en spiller fra Bygdø Monolitten i bronsefinalen. Tross iherdig innsats og bra spill endte kampen dessverre med tap, men uansett en flott fjær i hatten til Kasper. U15 klassen for gutter bestod av totalt seks spillere hvor alle møtte alle. Den sterkeste motstanderen her var Magnus Christensen, Frogner. Hele tre mossespillere gjorde et ærlig forsøk på å beseire frognergutten, dessverre uten hell. Tommi Lahtela, Kjetil Syvertsen og Alexander Hansen gjorde alle et ærlig forsøk, hvor Alex var den som kom nærmest. Foruten de nevnte mossekråkene, la følgende spillere igjen flerfoldige liter svette i Jotunhallen: Mia Cecile Welten, Peder E. Ernø, Benjamin Vento, Nicolay Liabø, Morten Thorp, Johanne Hansen, Robin Thorsteinsen, Kristian Brevik, Sander Tøien, Martin Berg og Thomas Berg. Astrid Sandbæk og Helene Thorp måtte desverre melde forfall pga. skader. I tillegg hjalp Ida C. Pedersen og Tormod Thorp til som lagledere. På bildet ser vi øverst fra venstre: Peder E. Errø, Mia Cecilie Welten, Johanne Hansen og Christina Welten. Nederst fra venstre: Morten Thorp, Stine Andersen og Preben Andersen.
Ferske fjes
Turnering