DnBNOR ny hovedsamarbeidspartner

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4407","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"200","alt":"Ny sponsoravtale med DnBNOR"}}]]I ettermiddag skrev DnBNOR v/banksjef Jan Fredrik Skjeltorp under en toårs avtale med MoBK, der banken går inn som vår nye hovedsamarbeidspartner. Avtalen innebærer at DnBNOR får navnet sitt på alle de turneringene vi arrangerer, samt at de får arenareklame og profilering på spillertøyet vårt. DnBNOR får også retten til å bruke MoBK's logo og spillere i egen markedsføring. Avtalen sikrer MoBK et bra økonomisk fundament de kommende to årene. Imidlertid koster det mye å drive en klubb med så mange aktive turneringsspillere / landslagsaktuelle spillere som vi har for øyeblikket, og det jobbes derfor intenst for å få på plass ytterligere 5 støttespillere. Vi som jobber med økonomi i klubben er ved godt mot, og håper vi kan komme med flere gode nyheter de nærmeste dagene / ukene!