André Norgesmester - igjen!

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4462","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"450","alt":"nmjr07.jpg"}}]] André Høidebraaten ble Norgesmester for andre helgen på rad! Se diverse avisartikler nederst på saken. Etter strålende spill, og meget god psyke mot slutten av settene, kunne André Høidebraaten og Rune Helle (Stavanger) gå seirende av banen etter finalen i HD mot Rørmoen Bøe fra Sandefjord. To NM titler i løpet av 8 dager er intet mindre enn imponerende. Vi gratulerer så mye! Søndag: Kl. 14.37: André er Norgesmester igjen!!! Denne gangen i HDU19 (Junior) sammen med Rune Helle (Stavanger). De vant andre sett 21-17, og lagleder Jørn Lund er meget tilfreds med spill og innsats. Kl. 14.31: 11-10 til SaBK Kl. 14.25: 21-17 til oss i 1. sett. Det meldes om tidvis glitrende spill... Kl. 14.18: 11-10 til oss. Kl. 14.07: Kampen starter om 3 min. Kl. 13.50: Forsinkelser i hallen gjør at doublefinalen er utsatt. Sandberg jentene spiller 3. sett nå, og når den kampen er ferdig, starter double. Kl. 11.50: Motstandere i finalen blir Rørmoen/Bøe fra SaBK. De spilte meget godt i sin semifinale mot Haraldsen/Dahl fra Herøy. Dette blir en hard nøtt knekke! Finalen skal starte kl. 13.30. Kl. 11.39: Finaleplassen en sikret! 2. sett ble vunnet enkelt 21-9. Kl. 11.33: 11-3 til oss i 2. Kl. 11.29: 1. sett til oss 21-14. Bra spill!!! Kl. 11.23: 11-8 til oss Kl. 11.17: Litt forsinkelser i hallen - semin begynner om 2 minutter... Vi holder dere løpende oppdtaert undervies i kampen. Lørdag: Kl. 18.00: Rune og André møter Fredrik Stanghov og Marius Sørby (Sandefjord) i semifinalen. Egentlig var det meningen at de skulle møte storfavorittene Philip How Aarhus og Hallstein Oma i denne kampen, men Philip har - som tidligere nevnt - trukket seg pga skade. Trekningen har dermed åpnet seg veldig for "våre menn", og plutselig er finalen i NM Jr. absolutt inne rekkevidde. Vi oppfordrer alle våre lesere til å følge med kl. 11 i morgen - da starter kampen! Kl. 17.07: Vi er i medaljene! André og Rune vant 21-15 i andre sett ette strålende spill!!! Semifinalen er i morgen. Kl. 16.55: André og Rune vant 1. sett 25-23! Kl. 13.57: André og Rune vant 21-16 21-7 mot Paulsen/Haaland, og nå venter Krømke/Rundsjø i kvartfinalen. Dette er det samme paret som André var med på å slå under rankingturneringen på Hamar for noen få uker siden. Kl. 12.12: Dessverre tap i 3. sett, 20-22. Dermed er André ut av singleturneringen, og står tilbake med double som eneste medaljemulighet. Vi kommer tilbake med mer! Kl. 12.00: André sliter med en vond ankel, men vant 2. sett 28-26!!! Kl. 11.45: Single mot Eirik Paulsen er i gang, og André tapte 1. sett 16-21 Kl. 10.40: Det gikk ikke. De tapte med 13 i 3. sett. Litt for mange enkle feil. Kl. 10.28: Tap i 2. sett. Det er veldig spennende. P.S: Philip Aarhus (en av de store favorittene) har trukket seg fra turneringen Kl. 10.15: Mixed double: De vant 1. sett 21-17, veldig bra spill Fredag: Kl. 20.35: De vant også mix'en. Settsifre: 21-16 21-14 mot Saga/Øgreid. Dette til tross for at makkeren til André sliter med en vond skulder. I morgen møter de mest sannsynlig Rørmoen/Hem. Det er kvartfinale. Kl. 19.20: Bra start! De vant kampen mot Abrahamsen/Kristiansen med 21-2 21-7.De møter Paulsen/Haaland i morgen kl. 14.00. Mixed kampen starter om ca. 40 minutter. Vi kommer tilbake! Kl. 19.10: André og Rune er i gang med double. De vant 1. sett 21-2! Forhåndsomtale: André har fått en meget spennende trekning både i single, double og mixdouble! Det kommer garanter til å bli mange bra kamper! I single er han kvartfinaleseedet. Men det betyr ikke noen enkel vei mot kvartfinalen, men han har gode sjanser! I en evt. kvartfinale vil han sannsynligvis møte Philip Aarhus, Asker. Men Philip pådro seg en skade under U23 NM forrige helg, og det er derfor usikkert hvor han står nå. Dette kan åpne mulighetene for en pallplassering for André. I double skal André spille sammen med Rune Helle, Stavanger BK. Veien mot kvartfinale ser relativt grei ut for André og makker Rune. I kvartfinalen møter mest sannsynlig Runsjø/Krømke, Sandefjord. Sandefjordsparet har spilt sammen i flere år og er godt samspilte. Denne kampen kommer til å bli tøff og jevn, og vinneren møter det toppseedede paret Oma/Aarhus i semifinalen. Men våre gutter har gode sjanser til å nå semin! I mixdouble er André og makker Elisabeth Larsen, Stavanger BK semifinaleseedet. Men de har vært litt uheldige med trekningen i det de mest sannsynlig møter det useedede men sterke sandefjordsparet Rørmoen/Hem i kvartfinalen. Så her må de spille opp mot sitt beste hvis de skal gå videre. Gjør de det venter det toppseedede paret Oma/Trommestad i semifinalen. Alt i alt så er det medaljemuligheter i samtlige tre kategorier. Det gjelder bare å vinne de jevne og harde kampene som det garantert kommer til å bli mange av! Se forhåndsomtale i Moss Dagblad her Se forhåndsomtale i Moss Avis her Se gullreportasjen i Moss Dagblad her Se gullreportasjen i Moss Avis her
Tags: 
André Høidebraaten
Turnering

Reklame