André ble NORGESMESTER

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4464","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"450","alt":"Andre U23"}}]] En fantastisk helg er over, og André står tilbake med GULL og BRONSE! Store reportasjer i begge avisene kan dere se på bunnen av saken! Søndag: André og Frøydis vant kampen og dermed er de NORGESMESTRE!!!! Resultatet i siste sett ble 21-17. Nå er det Roger og Rannveig som leder og stillingen er nå 11-10. kl. 11.30 André og Frøydis vant første sett 21-15 mot Roger og Rannveig. kl. 11.20 André og Frøydis leder 11-5 og kampen er godt i gang. Kl. 10.45: Den motsatte semifinalen er ferdig, og motstandere ble Rannveig Berg (Grong) og Roger Haugstulen (Pillarguri). Sistnevnte er samme spiller som André slo i kvartfinalen i HS i går. Det skal nevnes at Bygdø-spillerne nå har ankommet hallen. Kl. 10.20: Artikkelforfatteren har etter hvert sett bortimot 25 NM på seniornivå, og kan aldri huske å ha vært med på noe lignende. Det at et par ikke dukker opp til en semifinale uten å gi beskjed er relativt skandaløst. Kl. 10.17: André og Frøydis vant på WO, og er i dermed i finalen! Kl. 10.12: Fortsatt ingen motstandere, og nå har de 3 minutter på seg før kampen blir wo Kl. 10.00: Vi er klare i Vollenhallen, men foreløpig mangler André og Frøydis motstandere. Emilie Stordalen / Matz Menkin (Bygdø BK) har rett og slett ikke dukket opp. Vi venter i spenning!!! Lørdag: Kl. 17.30: Det gikk veien, og Frøydis og André er klare for semifinale. Dermed er nok en medalje sikret, og helgen er i ferd med å bli en stor suksess... Semifinalen går mot Matz Menkin / Emilie Stordalen, som meget overraskende slo ut Marius Fartum / Ingrid Teistung. Kampen spilles kl. 10.00 i morgen tidlig. Kl. 17.00: André og Frøydis vant første runde i mixed enkelt, og møter nå Lillelien/Håkens i dagens siste kamp, som er kvartfinalen. Kl. 16.30: Vi er kraftig forsinket her i Asker takket være et heller tvilsomt turneringsopplegg fra arrangøren sin side. André har nettopp spilt ferdig semifinalen i herredouble, og tapt denne knepent i 3 sett. I dette øyeblikk starter 1. runde i mixed double. Kl. 13.15: Det ble tap i semifinalen, og til tross for tidvis bra spill, ble tapet så klart som 21-9 21-10. Det er første gang André møter en spiller av dette kaliberet, og det er greit å merke at de også er av "kjøtt og blod". Det er fullt mulig å spille med de, men man blir selvfølgelig knallhardt straffet for feil og upresise slag, og det fikk André merke i denne kampen. Kl. 11.50: Bronsemedaljen er sikret!!!! Etter en litt nervøs start, spilte André seg opp, og vant relativt enkelt 2-0 i sett. Nå venter semifinale, og motstander er norges 3. beste herrespiller - Lorentz How Aarhus. En stor utfordring. Kampen starter om ca. 1 time. Kl. 10.55: André vant sin første single mot Matz Menkin med sifrene 21-4 21-17. Første sett ble preget av solid og presist spill av vår mann, mens 2. sett ble mye jevnere, uten at André reelt sett var truet på noe tidspunkt. Han hadde et ekstra gir hele tiden. Nå venter kvartfinalen, som starter om et litet kvarter. Se artikkelen lørdag i Moss Dagblad her. Se artikkelen mandag i Moss Dagblad her. Se artikkelen i Moss Avis her. Se komplette resultatlister her.
Tags: 
André Høidebraaten

Reklame