Veteranmesterskap på Grong

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4470","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"450","alt":"egilolav.jpg"}}]] GULL i Grong! Søndag: 3 gull til Tor-Egil I den yngste veteranklassen gjorde Tor-Egil rent bord, og vant både single, double og mixed. I herresingle beseiret han toppseedede Nauman Majid i semifinalen, og deretter Anders Austnes i finalen. I herredouble var Richard Jacobsen fra Slagen BK makker for anledningen, og her ble det seier mot John Walderhaug / Per Ivar Furholm (Ålesund / Norborg) i finalen. Også i mixed double ble det seier, og her var det Kari som var makker. Kampen mot sølvmedaljevinnerne ble en triller, men mosseparet vant til slutt 21-18 i 3. sett. 2 gull til Wenche I veteran 3 skulle Wenche komme til å vinne både single og mixed double. I singlefinalen måtte hun ut i 3 sett mot Oddrun Lade fra Sykkulven. 3. sett ble imidlertid aldri spennende – Wenche hadde full kontroll. I Mixed double spilte hun sammen med Jens Erik. Paret hadde små problemer, og vant alle sine kamper lett. Gull til de eldste Også i veteran 6 klassen (+66) vant Moss Badmintonklubb en gullmedalje da Olav og Egil forsvarte gullet fra i fjor. Sølvvinnerne Arne Langnes og Finn Andersen fra Sandefjord ble slått i en relativt jevn 3-setter. Lørdag: Meget gode resultater for mossespillerne i Grong. Egil og Olav har vunnet mot begge de to presumptivt beste parene, og har bare "sjarmøretappen" igjen i morgen. Hvis ikke banketten tar for hardt på i kveld, vil de dermed forsvaret gullet fra i fjor - de er rett og slett best i landet i HDV6!!! Wenche og Jens Erik har også vunnet alle sine kamper, og ligger dermed godt an til å kunne på medaljer rundt halsen i morgen. Rolf ble etterandmeldt i siste liten, og spilte bare double. Det ble tap i dag, med helt ny makker for anledningen. De "yngste", nemlig undertegnede og "fruen" (Kari), har også gjort det bra. Kun en kamp gjenstår i MDV1, og med seier i denne blir det gull. Med Richard Jacobsen fra Slagen som makker er Tor-Egil i finalen også i HDV1, og i single er det semifinale som står for tur. Hvis helsa holder, vil vi skrive mer i morgen. NÅ er det bankett!
Tags: 
Veteran

Reklame