Ranking U19 - Hamar

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4469","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"450","alt":"laghamar07.jpg"}}]] Stor suksess på Hamar. André vant herredouble, og vi gjorde mange sterke resultater i U13. Tormod tok dessuten sølv i double i C-klassen.Søndag: Kl. 13.40: Da er vi ferdige for dagen. André og Fredrik vant U19 klassen med klare sifre mot sterke Krømke / Runsjø. André sikret seg dermed viktige rankingpoeng frem mot NM Jr. Preben og Andreas tapte finalen i HDU13. Svendsen / Røhn Stenseth spilte meget bra, og våre gutter var aldri i nærheten av seieren. Tormod og Vegard tapte noe overraskende mot U15 spillerne Menkin / Røhn Stenseth. Kl. 12.10: Fredrik og Jessica tapte i 3 sett mot Stenrud / Christensen i semifinalen i MDU13. Dette er en meget god prestasjon, og vitner om stor fremgang. Jesper og Silje tapte mot Røhn Stenseth / Klyve i den andre semifinalen, men presset dem til 21-19 i første sett. Også det meget bra. Kl. 11.20: Tormod og Vegard er klare for finale i herredouble C, etter seier i to sett i semifinalen. BRA spill!! Kl. 10.45: Jesper spilte bra mot Magnus Christensen, men tapte 2 jevne sett. Kl.10:15: André greide aldri å presse Marius i dag. Marius vant andre sett 21:10. Kl.10:10: Marius Fartum leder 11:7 i andre sett. Kl.10:05: Marius vant 21:10 i første sett. Kl.09:55: Marius Fartum leder 11:6 i første sett. Kl.09.50: Dagens første seier er i boks, idet André og Fredrik fikk wo i første kamp. De er dermed i finalen i HDU19. Kl. 09.00: Alle er friske og raske, og nå reiser vi øyeblikkelig til hallen. André er førstemann ut i sin semifinale mot Marius Fartum. Vi får mange tøffe kamper i dag, men alle er klare for å gi motstanderne skikkelig "match". Lørdag: Kl. 22.30: Dagens siste kamp endte med et noe overraskende tap for André og Lill Beate Ulstein fra Bergen. Motstandere var Anders Jevne / Cathrine Fossmo. Nå har vi vært på Pizzanini og spist, og alle spillerne er trygt installert på hotellet. Vi gleder oss til mange spennende kamper også i morgen, og kommer som vanlig med jevnlige oppdateringer. Kl. 19.50: André er nettopp ferdig med en thriller av en kvartfinale i herresingle. Han vant til slutt 21-19 i 3. sett, og er dermed klar for semifinale i morgen. Kl. 18.40: Tormod er i semifinalen i HDC. Silje / Jesper og Jessica / Fredrik er begge i semifinalen i MDU13. Preben og Andreas er i finalen i HDU13. André starter sin kavrtfinale i single om ca. 15 minutter. Motstander er Daniel Håland fra Stavanger. Kl. 17.50: André og Fredrik vant kvartfinalen mot Stanghov / Sørby 21-12 i 3. sett, og er dermed klare for semifinale. Jesper og Silje vant sin første mixed kamp Kl. 17.00: Fredrik tapte dessverre sin kvartfinale knepent mot Karsten Svendsen. Dermed er det bare Jesper igjen i U13 single. Kl. 16.45: André og Fredrik vant første double, og skal snart spille igjen. Jesper slo Alexander i kvartfinalen i HSU13. Fredrik er enda ikke ferdig. Kl. 15.55: Silje tapte, Jessica tapte, Preben tapte, Jesper vavnt, Andreas tapte. Alle de foregående var sluttspillkamper i U13. Dermed er det Fredrik og Jesper og Alexander som er tilbake nå kvartfinalene starter. De to sistnevnte møter hverandre. Kl. 15.15: Fredrik vant, og ble puljevinner, Andreas vant og ble også puljevinner. Jessica vant også sin siste kamp, mens Silje tapte. Dermed er alle U13 spillerne videre til sluttspillet. Fredrik / Aleksander tapte en jevn double. Jesper og Håkon Bakker vant. Andreas og Preben vant, og Silje og Jessica vant. Kl. 14.45: André vant enkelt mot Petter. For to år siden var André "underdog" i disse kampene, nå er det klasseforskjell i favør André. 21-12 21-13 vitner om en meget sterk kamp. Kl. 14.15: Alexander vant siste puljekamp, og er dermed videre som puljevinner. Fredrik og Andreas spiller nå - det ser bra ut!!! André starter sin single mot Petter Svendsen i dette øyeblikk. Kl. 13.15: Jessica og silje tapte double, mens Alexander / Fredrik og Preben / Andreas, vant. Tormod tapte sin siste single, mens André vant 21-6 i 3. sett mot Marius Sørby. Kl. 12.40: Jessica har tapt sin innledende kamp mot Sigrid Sund. Tormod og André skal starte singler om noen få minutter. Kl. 12.10: Tormod tapte mot Christopher Lauritzen, men spilte absolutt en godkjent kamp. Jesper tapte mot erkerivalen Fredrik Røhn Stenseth, men er allikevel videre til sluttspillet. Kl. 11.25: Fredrik og Alexander har vunnet sine singler, mens Preben tapte sin andre kamp mot Magnus Cristensen, men er allikevel videre til sluttspillet. Kl. 10.50: Oppturen fortsetter - Jesper og Silje har også vinnet sine kamper. Kl. 10.30: Kanonstart for Moss. Preben har vunnet sin single i U13 klassen, og André og Lill Beate Ulstein (Bergen) vant enkelt sin første mixed mot Jonas Christensen og Anine Topstad.
Ranking
Turnering