Oppdatering fra UBM 2007

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4467","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"200","alt":"idatormodubm07.jpg"}}]]Lørdag: Kl. 13.00: Snipp snapp snute... Vi tapte også de to siste kampene. Tormod og Eirik spilte bra, men tapte allikevel knepent. Nikolai og Fredrik hadde en helsvart dag, og hadde ingen sjans i sin double. Etter at disse kampene var over, ble det gjennomført en feiende flott innmarsj. 6 mossespillere fikk være med på denne - de øvrige var slått ut i går, og således ikke tilstede. Nå gjenstår kun banketten. Vi får satse på seier her... SE BILDER LENGRE NED PÅ SIDEN Se reportasjen i Moss Avis her Se reportasjen i Moss Dagblad her Komplett resultatliste her Fredag: Kl. 21.50: Da er dagen over. Fredrik og Kristina vant den siste mixen sin, og vi tapte også de to avsluttende mixene i U17 klassen. Jesper tapte sin 16-dels finale i to strake sett, men kan allikevel være meget godt fornøyd med dagens innsats. I morgen er det kun to herredoubler igjen for vår del - Fredrik / Nikko, og Tormod / Eirik. Begge har imidlertid tapt sine første gruppekamper, og avansement virker vanskelig. Kl. 19.10: Eirik og Mira Vant sin mixed, mens Tormod og Ida, og Fredrik og Kristina tapte. Neste runde starter nå. Vi har ikke fått noen rapport vedr. doublen til Andreas og Preben. Kl. 17.50: Jesper og Kjetil tapte dessverre 3. sett, og er dermed ute. Preben og Andreas spiller nå - tapte første sett. Kl. 17.45: Alexander/Fredrik K er ute av doubleturneringen. Jesper og Kjetil spiller 3. sett nå i kampen om avansement. Nikolai og Fredrik E tapte sin 1. double, og avansement ser dermed vanskelig ut også for dem. Eirik og Tormod tapte sin 1. double i 3 sett. Kl. 17.00: Jesper og Kjetil vant enkelt sin første double. Fredrik og Aleks tapte, og det gjorde Andreas og Preben også. Resten av våre spiller double nå. Kl. 15.50: Kjetil vant, mens Preben tapte knepent. Kl. 15.25: Andreas og Fredrik E vant sine siste puljekamper, mens Nikolai og Fredrik K tapte. Både Tormod og Eirik tapte sine kamper. Tormod tapte greit, mens Eirik hadde 2 matchballer og tapte 24-22 i 3. sett. Kl. 14.40: Jesper vant puljefinalen i 3. sett etter meget godt spill. Han er dermed videre til sluttspillet i U15 klassen. Ida tapte sin kamp, og Tormod og Eirik starter snart. Kl. 14.00: Aleksander tapte sin andre kamp. Jesper spiller 3 sett om avansement akkurat nå. Kl. 13.40: Litt flere tap å melde om, dessverre. Både Nikolai og Andreas har tapt, og dermed ser det ut til at det kun er Jesper og Tormod som har muligheter for avansement i singleturneringen. Kl. 13.15: Ida tapte sin første single, og i U15 hallen har Jesper vunnet sin første single. Ellers rapporteres det om "mannefall" i denne hallen: Andreas, Fredrik K, Kjetil, Alexander, Preben og Fredik E har alle sammen tapt sine innledende kamper. Kl. 12.40: Vi er i gang, og i U17 hallen (Skøyen), har Tormod vunnet mens Eirik har tapt. Ida skal spille snart! I U15 hallen (Bygdøhus) er de også i gang, men laglederne strever med veldig mange mosskamper på en gang, så herfra venter vi fortsatt på første rapport. Kl. 09.20: Våre første kamper starter kl. 12.00. I dag er det spill i to haller, og svært mange kamper. Vi kan derfor ikke love oppdateringer på "sekundet", men som vanlig vil vi gjøre vårt beste for dere som leser sidene våre! [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5594","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"138","height":"150","title":"idaubm07","alt":"idaubm07"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5595","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"89","height":"150","title":"jesper","alt":"jesper"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5596","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"150","height":"113","title":"jfaubm07","alt":"jfaubm07"}}]][[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5597","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"103","height":"150","title":"tormodubm07","alt":"tormodubm07"}}]]
Tags: 
UBM

Reklame