Ranking U13 og U17 i Klæbu 2006

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4642","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"vinnere.jpg"}}]] 8 spillere fra Moss reiser til Klæbu 6-7 januar. Søndag kl. 14.10: Jesper og Lasse tapte dessverre semifinalen etter en jevn 3-setter mot Johansen/Damsholt fra Kolvereid/Klæbu. Allikevel en høyst respektabel plassering av Jesper i en turnering der vi ellers manglet de store oppturene. Søndag kl. 10.05: Jesper og Lasse Olofson fra Bergen er videre i HDU13, etter bra spill mot Svendsen/Stenseth ByBK. I semifinalen møter de nå Magnus Christensen (Frogner) og Fredrik Andresen (Hamar)....... Lørdag kl. 21.00: Fredrik tapte sin kamp mot Fredrik Røhn Stenseth i 2 sett. Brukbart spill innimellom, men Bygdø spilleren var ett nummer for stor i dag. Dermed er ingen mossinger igjen i single når klassen skal avgjøres i morgen. Anette tapte sin siste puljekamp i 3 sett, men har all grunn til å være fornøyd med turneringen. Surt å tape 2 så jevne kamper, men hvis fremgangen fortsetter er det bare et tidsspørsmål i forhold til når gjennombruddet kommer. Jesper er eneste mossing som skal i ilden i morgen, når han spiller double med Lasse Olofson. De møter sterk motstand (Stenseth/Svendsen), men bør kunne gå videre med bra spill. Lørdag kl. 16.00: Fredrik er videre til sluttspillet, og der møter han en annen Fredrik (Røhn Stenseth) fra ByBK. Dette skal normalt sett bli en svært vanskelig kamp, men Fredrik er i fint slag, og skal selge seg dyrt! Alle de andre U13 spillerne er slått ut. Preben tapte mot Fredrik Andresen fra Hamar etter solid spill. Alexander tapte mot Tancred Haagensen fra Trondheim, og spilte også OK, men ble presset i senk av en spiller med svært gode grunnslag. Jesper tapte mot Jacob Heiring Johansen fra Kolvereid, og har ikke helt formen inne denne helgen. Andreas spilte ikke denne runden. Carine og Anette tapte i damedouble etter litt for mange enkle feil. Carine tapte også sin andre single. I U17 klassen har vi igjen en single for hver av våre 3 spillere, og i realiteten er det vel bare Anette som fortsatt har muligheter for avansement dersom hun vinner neste kamp i 2 sett. Lørdag kl. 13.00: Preben vant enkelt sin neste single, mens Andreas tapte en jevn kamp mot toppseedede Johannes Hagen - meget bra spill av begge våre. Tormod er slått ut av HDU17, og de neste kampene for vår del er DDU17 med Carine og Anette, og ny runde i HSU13, der det vil bli avgjort hvem som går videre, og hvem som blir slått ut! Lørdag kl. 11.30: Jesper, Preben og Andreas tapte sine singler, mens romkameratene og doublemakkerne Alexander og Fredrik vant. Preben har fortsatt ensjanse til å gå videre, i og med at han tapte i 3 sett. Jesper og Andreas må nok dessverre innse at toget har gått i single. Anette spilte en kjempegod kamp i DSU17, men tapte 24-22 23-21. Carine Tapte greit i sin første kamp. Tormod og Carine er ute i MDU17 Fredag kl. 23.15: Vi er installert på hotellet, og har allerede vært gjennom en brannalarm. Fredrik og Alexander kom stormende ut fra rommet i snødrevet - kun iført sokker, og Sander måtte vekkes og dras ut i kulda med sukater i øynene. Men - alle mossingene er i god behold, og vi takker Gert's hjembygdinger fra Jørpeland for utmerket pizzasteking... Kanskje bedre med en brødblings neste gang - eller var det bare taktikk for at de andre lagene ikke skulle få sove? Forhåndsomtale: Flere av våre spillere har sjanser til avansement, og de beste vinnersjansene har kanskje Jesper Kristensen, som denne gangen er bunnseedet i HDU13 sammen med Lasse Olofson fra Bergen. Fra Moss reiser følgende spillere: Andreas Bunes Evensen, Preben Andersen, Fredrik Kristensen, Alexander Hansen, Jesper Kristensen, Carine Nilsen, Anette Andersen, og Tormod Thorp. Se forhåndsomtale i Moss Dagblad her: http://www.moss-dagblad.no/lokalsport/article2496232.ece Se forhåndsomtale i Moss Avis her: http://www.moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070104/SPORT/101040...
Tags: 
Uncategorized

Reklame