Norgesranking Int. i Oslo 2007

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4643","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"steinar_nm06.jpg"}}]] Steinar innfridde og vant HSE i Oslo Cup Søndag kl. 14.00: Steinar vant 2-0 i sett mot Lorentz How Aarhus i finalen i Oslo Cup, og befestet dermed sin posisjon som norges beste spiller for øyeblikket. Ting ser lyst ut mhp NM som kommer opp om 2 uker. I mellomtiden skal Steinar spille Helvetia Cup på Island. Dette er B-EM for lag, og Steinar reiser som klar ankermann på det norske laget - en stor utfordring! Videre skal han spille en lagkamp i Danmark, og Swedish Open, så matchingen frem mot NM er helt ypperlig. Thomas og Steinar tapte semifinalen i herredouble etter et jevnt førstesett og relativt klart tap i andre. Thomas Myhre har ikke spilt kamper på dette nivået på flere år, og ble nok litt preget av stundens alvor etter som kampen skred frem. Lørdag kl. 21.00: Steinar er klar for semifinale mot Marius Fartum, HIF. Ikke overraskende at Steinar kom til semifinalen, men motstanderen var desto mer overraskende. Marius er første års U17 spiller, og denne prestasjonen er oppsiktsvekkende. Det blir spennende å se hva han kan få til mot Steinar i morgen. Lørdag kl. 16.00: Steinar møter Jardar Østbø i kvartfinalen i HS, og Thomas og Steinar er klare for semifinale i HD mot Bergland/Berntsen. Sistnevnte er, så vidt jeg har klart å regne meg frem til i farten, nesten 90 år tilsammen. Ikke for å legge noe press på våre, men... Lørdag kl. 13.00: Steinar vant enkelt i første single, og fikk WO mot Pål Wilhelmsen, og møter dermed mest sannsynlig Ole Henrik Nilsen i kvartfinalen Steinar og Thomas vant også første kamp i double mot Ole Henrik Nilsen og Øystein Wiik. To unge dansker venter i neste runde (Emertsen/Bertelsen). Jørn Lund har vunnet første single, og er snart i gang med puljefinalen mot André Andersen. Siste: Erik Rundle er skadet, og dermed trer en annen mossing inn i rampelyset igjen. Steinars gamle trener og eks. juniornorgesmester Thomas Myhre blir makker for anledningen, og det blir meget spennende å se om kombinasjonen kan nå frem. I en meget tallrik herreklasse, er Steinar på ny toppseedet i herresingle. Klassen favner om de aller fleste toppspillerne i Norge, og dessuten har også flere danske spillere funnet veien til Bygdø, hvilket er både hyggelig og viktig! I double spiller Steinar med Erik Rundle fra arrangørklubben, og de regjerende norske mesterne er toppseedet. For øvrig stiller Gert Vastveit og Jørn Lund fra Moss i denne turneringen som er en viktig generalrpøve foran NM om 5 uker. Se forhåndsomtale i Moss Dagblad her: http://www.moss-dagblad.no/lokalsport/article2496232.ece Se forhåndsomtale i Moss Avis her: http://www.moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070104/SPORT/101040...