Ferske Fjes i Sandefjord

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4638","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"helene.jpg"}}]] Kl. 17.45: Tommi Lahtela vant HSU13N, og det i sin første badmintonturnering noensinne - meget sterkt! Fredrik K sto ellers for det beste resultatet blant mossespillerne i helgen, da han ble nr. 2 i HSU13. Han tapte finalen mot Mikael Bøe. Alexander tapte bronsefinalen mot Rasmus Seeberg fra Sandefjord, og ble dermed nr. 4 i klassen. Nathalie Syvertsen ble nr. 3 i DSU13 etter å ha vunnet dagens jevneste kamp i bronsefinalen. Bra gjort! Kl. 15.50: De minste klassene er ferdige, og vi har hatt mange gode prestasjoner av mossespillerne. Nå har U13 klassen begynt, og her ser det veldig lyst ut for mossespillerne. I HSU13 er Fredrik foreløpig ubeseiret, og ligger an til avansement. Andreas, Preben og Alexander har tapt en kamp hver i puljespillet, men har vunnet 2, og har dermed også muligheter for å gå videre. I DSU13 har Nathalie spilt bra, og vunnet sine kamper. Hun går dermed høyst sannsynlig videre fra gruppespillet. Kl. 12.30: Ferske Fjes er i full gang. Noen av spillerne våre var litt uvel i magen i dag fordi det var så stor sjø over med Bastøferga, men når spillingen kom i gang, forsvant kvalmen, gudsjelov. Christina Welten har bursdag i dag, - gratulerer med dagen! Mossespillerne både vinner og taper og humøret er det ingenting å si på. (bildet: Helene Thorp)
Tags: 
Uncategorized

Reklame