Ferske Fjes i Asker 2006

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4635","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"nathalie.jpg"}}]] Årets Ferske Fjes i Asker er nå historie, og mossespillerne gjorde sine saker ganske bra. Best av våre var Jesper Kristensen, som sikret seg en solid 2. plass i HSU13. Foran seg på resultatlisten stod kun Fredrik Røhn Stenseth fra Bygdøy. Se avisartikler lenger ned på siden I HSU15 skuffet vi nok litt, og endte opp med 5., 7., og 9. plass til hhv. Nikolai Svensson, Fredrik Bunes Evensen, og Kjetil André Syvertsen. Vi var innblandet i flere jevne bataljer, men tapte mange sett pga slurv i de aller siste ballvekslingene. I DSU13N hadde Moss hele 5 deltagere, og vi endte opp med 3. og 4. plass til Nathalie Syvertsen og Christine Wasenius. Nathalie vant alle sin kamper helt inntil hun i siste runde møtte klassevinneren Elisa Viborg fra VIF. Her ble det et knepent tap, og dermed 3. plass. Christine vant 2 av sine 4 kamper. Øvrige deltagere fra Moss: Morten Thorp, Jessica Høidebraaten, Helene Thorp, Christina Welten, Rebekka Sandnes, Fredrik Kristensen og Tormod Thorp. Komplett resultatliste kan lastes ned her: asker06.xls Les artikkelen i Moss Avis her: http://www.moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061017/SPORTSNOTIS/... Les bildereportasjen i Moss Dagblad her: http://www.moss-dagblad.no/lokalsport/article2352612.ece Løpende oppdatering: Kl. 11.20: Trå start for våre spillere. Vi har tapt alle kamper hittil i DSU13N, og HSU9. Nå starter runde 2, og vi krysser fingrene. Kl.13.22: Mossingene har begynt å vinne kamper nå og blant våre ferskeste spillere har søskenparet Helene og Morten vunnet en singlekamp hver. Dette legger press på storebror Tormod, som har spilt i mange år, til å vinne sine kamper. Tormod har selv sagt i dag at han skal vinne alle sine kamper... Kl.15.57: Fredrik Evensen vant sin singlekamp mot Michael Kjelstrup fra Sandefjord. Kjetil Syvertsen har spilt to singlekamper og vunnet ett sett i hver kamp. Nikolai vant sin første singlekamp, men tapte kamp nr 2. Jesper har spilt to kamper og vunnet ett av settene i hver av kampene. Nå er han i gang med sin tredje single. Fredrik K. har vunnet en single og tapt to.
Tags: 
Uncategorized

Reklame