Resultater fra Gothenburg Open

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4623","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"300","alt":"nathalie_web.jpg"}}]] Langt frem til svenskene og danskene Se avisartiklene rett under 1. avsnitt!!! Denne helgen reiste Moss Badmintonklubb til Gøteborg med 19 spillere mellom 10 og 16 år. Turneringen er av meget høy klasse, og er dessuten en av Europas største badmintonturneringer med sine 550 deltagere fra 70 forskjellige klubber. Norge, Sverige og Danmark var representert, og totalt ble det avviklet nesten 1200 badmintonkamper i løpet av helgen. Les hva Moss Avis skriver: http://www.moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060531/SPORT/105310... Les hva Moss Dagblad skriver: http://www.moss-dagblad.no/lokalsport/article2124623.ece Vi fikk en god pekepinn på hvor vi står i forhold til våre nordiske naboer, og svaret er nok at vi har en god del jobb å gjøre før vi kommer opp på deres nivå. André Høidebraaten gikk enkelt videre fra puljespillet i single, og i første runde i sluttspillet, møtte han en seedet danske; Kristian Mølberg Meyer fra Hillerød. Første sette tapte André med klar margin, men etter en "tordentale" fra undertegnede i pausen, reiste han seg mesterlig og vant enkelt 15-5 i 2. sett. 3. sett sto lenge og vippet på 8-7 ledelse til André, men etter en periode med svakt spill gikk dansken rett opp i 14-8 ledelse. Nå våknet imidlertid André igjen, men settet og kampen sto ikke til å redde, og det ble tap 15-13. Allikevel en meget hederlig innsats av vår beste U17 spiller. I DSU15 gikk Ida Pedersen overraskende videre fra puljespillet. Også hun måtte imidlertid bite i det sure eplet i 1. runde av sluttspillet - tap 11-2, 11-0. Fredrik Kristensen gikk videre fra puljespillet i U11 klassen etter tidvis god spill. I første runde av sluttspillet ble det allikevel tap mot en meget god svensk spiller, og dermed ikke videre avansement. Anette Andersen og Carine Nilsen var de siste mossespillerne som avanserte da de vant 1. runde i damedouble U15. I 2. runde ble det tap mot to gode svenske jenter, og dermed exit for vår damedouble. De øvrige mossespillerne vant kun enkeltkamper, men ble alle slått ut i det innledende gruppespillet. Sportslig sett ble turen allikevel en suksess, og det var 19 meget motiverte spillere som forlot Gøteborg søndag morgen med en klar målsetning om å ta igjen noe av forspranget før neste sesong! Denne turneringen har også en meget klar sosial profil, i og med at det er et absolutt punktum for sesongen 2005/2006. Vi var bl.a. på Liseberg lørdag ettermiddag, og alle fikk prøve seg på mer eller mindre halsbrekkende berg og dalbaner. Laglederne hadde heldigvis et bleiebarn å passe, og dermed god unnskylding for å oppholde seg på et varmt, tørt og stillestående sted. De komplette resultatene er enda ikke lagt ut fra arrangøren, men vi kommer selvsagt tilbake med disse så snart de blir publisert (i løpet av uka). Til sist må vi takke foreldrene som stilte opp og kjørte, og som i tillegg hjalp oss med alle praktiske gjøremål i løpet av helgen. Uten dere hadde ikke denne turen blitt det samme for barna! Kari og Tor-Egil
Tags: 
Uncategorized

Reklame