Ranking U15 og U17 på Klæbu 2006

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4614","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"palogandre.jpg"}}]] André stod for helgens prestasjon i Klæbu ved å bli nr. 2 i HSU17! På bildet ser vi André sammen med sin overmann - Pål Withers fra Kristiansand. Les bildereportasjen i Moss Avis: http://www.moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060308/SPORT/103080... Les bildereportasjen i Moss Dagblad: http://www.moss-dagblad.no/lokalsport/article1987307.ece Søndag 5/3: Vi kan vel uansett slå fast at innsatsen i single i helgens turnering var en fin fjær i hatten for André. Dette lover bra foran UBM om 4 uker. Der vil vel André nå høyst sannsynlig ble seedet. Kl. 13.01: Pål Withers vant finalen mot André med sifrene 15-11, 15-3. Kampen ble desverre preget av at André gjorde mange feil, og totalt sett var finalen den svakeste kampen til André denne helgen. Det ble dermed lett for Pål Withers å beseire vår mann. Kl. 12.56: Nå kan vi trygt si at det er NÅ eller aldri. André ligger under 3-13. Kl. 12.53: Dårlig start på 2. sett for André. Ligger under 0-6. Kl. 12.50: André tapte første sett 15-11. Kl. 12.48: André nærmer seg - ligger under 11-12. Kl. 12.45: 11-8 ledelse til Withers. Kl. 12.44: Finalen mellom André og Pål Withers er i gang. André henger ikke helt med i starten og ligger under 5-9. Kl.11.21: André skal møte Pål Withers i finalen. Finalen begynner kl. 12.30, og vi rapporterer "live" fra kampen. Kl.11.15: Den andre semifinalen er i full gang. André skal møte vinneren av kampen mellom Pål Withers, Kristiansand og Morten Oterhals, Bergen. Og det var jo nettopp Oterhals som André vant over i det innledende puljespillet. Kl.11.06: Seier til André (15-6). Da er han klar for finalespill. Gratulerer! Kl.11.05: 12-6 Kl.11.03: 10-4 til André... Kl.10.58: André vant knepent første sett (15-12) mot Petter Svendsen etter en meget sterk avslutning. André leder nå 7-0 i 2.sett. Kl. 10.38: André er nå ropt opp i sin singlekamp. Lørdag 4/3: Kl. 18.20: André og Johannes tapte kvarten i double, 3-15, 14-17. Kl. 17.50: André tapte 2.sett 17-15, men vant lett 3.sett 15-2 og er dermed videre. Kl. 17.00: André vant 1.sett enkelt etter meget solid spill (15-9). Kl. 16.30: André har startet sin singlekamp nå... Kl. 16.20: Marie og André tok 3.plassen i mixed. Spilte meget bra i 1.sett i semin, og presset Svendsen/Damholt. Hadde settball på 14-13. Tapte 17-14 / 15-11. Kl. 14.37: Aleksandra tapte sin siste singlekamp og er ute. Marie og Aleksandra er ute av double etter tap mot Teistung/Sundt, Hamar. André med ny makker - Johannes Hindrum vant sin første doublekamp. André møter vinneren av åttendelsfinalen mellom Carl-Otto Falch Burum og Fredrik Runsjø i kvartfinalen. Kl. 13.18: André har akkurat slått Morten Otterhals, Bergen med 15-11 i 3. sett. Oterhals er 1. seedet i turneringen og ranket som nr. 3 i single i U17. Et meget bra resultat for André som nå er klar for kvartfinale. Kl. 12.00: André og Marie er i semifinalen i mixed etter en strålende kamp mot Rørmoen / Lund. De vant enkelt i to sett (15-2 / 15-4), og motstanderne fikk bare låne ballen litt innimellom. En så solid seier i en kamp hvor våre i utgangspunktet var underdogs er intet mindre enn imponerende. Gratulerer!!! Christian har nettopp begynt på sin double med Åsmund Oma (Bergen). De spiller mot Hem / Johannessen (SaBK), og stillingen er 7-7 i første sett. Kl. 11.15: Christian tapte sin siste kamp, og er dermed ute av singleturneringen. Martin Sandbu fra Fron er en spiller med meget god teknikk, og taktikken vår var dermed å flytte ham rundt på banen. Det ble dessverre litt for mange enkle feil, og seieren ble dermed enkel for Sandbu. Kl. 10.30: Marie tapte også sin andre kamp i puljespillet, og er dermed slått ut av single turneringen. Kl. 09.45: Da er vi klare igjen her i Klæbuhallen. Marie skal spille sin 2. single kl. 10.00, og deretter skal Christian spille sin siste single i gruppespillet kl. 11.00. Begge disse kampene er avgjørende for evt. avansement til sluttspillet. André og Marie spiller kvartfinale i mixed kl. 11.30 mot sterke motstandere (Rørmoen / Lund), og kl. 12.30 spiller André single mot toppseedede Morten Oterhals (Bergen). André er uansett videre, men med seier i denne kampen er han direkte i kvartfinalen - med tap må han spille 1/8-dels finale først. Aleksandra spiller først klokken 13.00 - også det en avgjørende kamp mhp avansement. Med andre ord: Mange spennede og avgjørende kamper for oss ut over dagen - følg med!!! Fredag 3/3: Kl.2137 Christian vant sin single 17-14 i 2.sett etter meget bra spill! Kl.2119 André og Marie vant 2-0 i sett etter bra spill! Christian vant nå 1.sett mot A. S. Johannessen fra Sandefjord. Christian spiller mye bedre nå enn i sin første kamp i kveld. Kl.2036 Alexandra og Arne (Stavanger) tapte i to sett 1.runde i mixdouble. Kl. 2024 Det ble dessverre tap til Christian i første kamp med settsifrene 3-15/2-15. André vant sin første singlekamp med klar margin, men både Marie og Alexsandra måtte gi tapt i sin første single. Det spilles to'er pool og det vil si at mossespillerne skal spille mer single, tross tap. 3-5 mars stiller MoBK med følgende tropp til ranking U15 og U17 på Klæbu: U17: André Høidebraaten Alexandra Svendsen Marie Guttulsrød U15: Christian Bunes Evensen Trekningen viser at André har klare muligheter for avansement i single, selv om han møter toppsedede Morten Oterhals fra Stavanger. Vi håper selvsagt på seier i denne kampen, men skulle det bli tap, gjør 2'er pool systemet at André allikevel avanserer med seier i den andre kampen i pulja. André har "ny" doublemakker for anledningen i og med at hans faste makker - Christopher Lauritzen fra Drøbak - ikke stiller denne gangen. Makkeren heter Johannes Hindrum (Leksvik), og er et ubeskrevet blad. Trekningen ser litt vanskeligere ut her. I mixed har André og Marie en kjempetrekning, og med full klaff kan de gå langt! Alexandra spiller vanligvis med nevnte Christopher, og derfor må også hun spille med "ny" makker for anledningen. Begge jentene våre har gode singeltrekninger, og det blir spennende å se om de klarer å avansere til sluttspill. I double ser det derimot litt tøffere ut, da de møter toppsedede Teistung/Sund fra Hamar i første runde. Christian har fått en flott trekning i U15, selv om vi ikke kjenner alle navnene. Ingen seedede i puljen gjør at mulighetene for avansement absolutt er tilstede. I double spiller også Christian med Åsmund Oma (Bergen). Dette er en helt ny kombinasjon, og vi er spente på utfallet her.
Tags: 
Uncategorized

Reklame