Resultater fra KM

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4613","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"200","alt":"alexander_web.JPG"}}]] Moss Badmintonklubb sendte "som vanlig" en respektabel tropp av gårde til en lokal turnering. Denne gang var det Kretsmesterskap/Østlandsmesterskapet på Sofiemyr som stod for tur. Totalt 18 stk spillere representerte Moss i turneringen spredt over alle aldersklasser. I herr-singel U11 kåres det som kjent ikke noen vinnere. For Moss spilte Fredrik Kristensen, Andreas B. Evensen, Alexander Hansen og Preben Andersen i klassen. Alle gjorde en hederlig innsats og la igjen bøtter med svette og en god porsjon slit i hallen. Les bildereportasje i Moss Dagblad her: http://www.moss-dagblad.no/lokalsport/article1965200.ece I HS U13 klassen ble Kjetil A. Syvertsen slått ut i innledende puljespill etter tap mot god motstand. Sverre Halvorsen og Jesper Kristensen gikk ett hakk videre, og måtte si takk for seg i kvartfinalen. I HS U15 deltok Tormod Thorp og Erik Woodward for Moss. Hverken Tormod eller Erik hadde noen bra dag og ble slått ut i puljespillet. I DS U15 måtte både Carine Nilsen og Ida Pedersen se seg slått ut etter innledende puljespill. I U17 hadde Moss på forhand en garantert kretsmester siden Alexandre Svendsen og Marie Guttulsrød var de ende deltagende. Det blev til slut Alexandra som trakk det lengste strået etter en jevn kamp i 3 set. I øvrig er det verdt å merke seg at formen til André Høidebraaten fortsatt er meget bra! Han ble kretsmester i U17 klassen i single, etter å ha slått sin doublemakker Christopher Lauritzen med 15-10, 15-3 i finalen. Double U17 vant de to nevnte herrene etter å ha slått Marius Fartum/Christer Fartum i finalen med 15-5, 10-15, 15-12. Dette lover meget bra forran UBM!!! I seniorklassen kom Jørn Lund til finale men tapte mot Marius Fartum. Øvrige spiller fra Moss denne helgen var Adam Lanebjer og Egil Kristensen.
Tags: 
Uncategorized

Reklame