Vellykket juleavslutning

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4609","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"180","alt":"bilde054_web.jpg"}}]] I kveld (20/12-05) avsluttet vi høstsesongen for aldersbestemte klasser. Nesten 50 barn var samlet til pizza og brus på speiderhuset. I tillegg til 50 barn og unge telte vi nesten 30 foreldre - en fantastisk oppslutning i disse hektiske juletider, syntes vi! På vegne av alle trenerne vil vi takke dere alle for mange flotte idrettsopplevelser denne høsten. Dere er en flott gjeng å jobbe sammen med, og vi gleder oss til fortsettelsen. Sammen er vi dynamitt, og det skal neimen ikke bli lett å bryne seg på mossespillerne i årene som kommer. Tenk a' - når alle de andre leser trekningen og sier: "Åhh nei - jeg skal møte en fra Moss...". Stor takk også til foreldrene - for flotte avslutningsgaver og varmende ord til oss trenere, og for at dere alltid stiller opp når vi har behov for hjelp! Dere kan få lov til å være foreldre en laaang stund til... Det var ikke meningen at dette skulle bli en "takketale", men til slutt må jeg nesten få lov til å takke miljøkomiteen ved Hilde og Rolf for at de lagde i stand til fest for oss. Vi ønsker dere alle en god og fredfull julefeiring og et godt nytt år. Vi sees i Mossehallen tirsdag den 3. januar!
Tags: 
Uncategorized

Reklame