Stor bildereportasje i Moss Avis i dag

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4605","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"badmintonskolen-1des.jpg"}}]] Badmintonskolen får bred omtale i dagens utgave av Moss Avis. Alle dere som er med på badmintonskolen, eller har barn som er med på badmintonskolen: Les Moss Avis! Badmintonskolen byr på kreativ moro med racket og ball. Moss Badmintonklubbs satsing på de yngste har blitt veldig popu-lært, og over halv-parten av medlem-mene er i dag barn. – Vi skal gi barna innføring i idretten gjennom å leke med ballen og racketen. I første omgang lærer vi barna å holde racketen riktig. For dem som henger med også etter jul, vil treningen bli mer og mer teknisk. Det tar mange år å lære en ordentlig backhand og forehand, forteller trener for badmintonskolen, Adam Lanebjer. Les videre på: http://www.moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051201/SPORT/112010013 Foto: Marianne A. Wold (Moss-avis)