Rekord-deltagende ved Ferske fjes

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5600","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"150","alt":"ferskefjes11-frontbilde.jpg"}}]] Jeg prøver meg på å skrive artikeln på svensk, det er litt slitsomt å skrive norsk med svensk tastatur. Men det er jo 100 jubileum så litt svensk skader jo ikke. Moss deltog med hela 27 spelare i förra helgens Ferske Fjes i Sandefjord. Märkbart är att vi hade 11 gutter og 16 jenter med, det hör inte till vanligheterna! Många av spelarna kom från badmintonskolen. Detta var första turneringen för många och det var helt säkert en del nervösa ansikten då första matchen skulle starta. Några av badmintonskole-spelarna fick en överraskning när första matchen började, här skulle vi spela med regler och poäng, hjälp! Vi har inte tränat på det i badmintonskolan så här fick man lära sig den hårda vägen. Det var inte så lätt i början men gick nog ganska fort att lära sig för de flesta då viljan var där. Föräldrar och ledare fick se många spännande matcher i hallen. Alla spelare i U11 och U9 som fick premie och de i U13 fick diplom för insatsen. Se hva Moss Avis skriver fra turneringen: http://moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051129/SPORT/111290005 ...og se hva Moss Dagblad skriver fra turneringen: http://www.moss-dagblad.no/lokalsport/article1847928.ece Eftersom artikeln i Moss Avis skriver om resultaten och placeringar har jag utelämnat det här. Gratulerar istället alla till insatsen och tackar Sandefjord för en gott genomförd turnering.
Tags: 
Uncategorized

Reklame