Oppdatering fra NIC

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4603","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","height":"180","alt":"kopi-av-p1010007.JPG"}}]] Etter å ha ligget "rett ut" med feber i 4-5 dager ble det en tøff kvalifisering for Steinar i kveld. Han tapte finalen i kvaliken mot Jonas Lyduch fra Danmark. Den første kampen i kveld gikk derimot meget bra, og ungareren Csaba Retkes ble sendt av banen med klare sifre og 2-0 i sett. Sykdommen preget Steinar i den neste kampen, og Lyduch - som på forhånd uttalte at han ikke likte å spille mot Steinar - vant enkelt i første sett. Steinar greide ikke å finne lengden på slagene, og gjorde også mange feil fra upressede posisjoner. Den hardtslående dansken fikk dermed lett match. I 2. sett gikk det mye bedre, og Steinar var en periode helt oppe på 9-12, og presset Lyduch. Imidlertid kom det igjen noen litt enkle feil, og dansken vant 15-9. For øvrig nevner vi at det ikke var noen norske herrer som maktet å gå videre fra dagens kvalifisering. Damekvalifiseringen var ikke ferdig når undertegnede forlot Bygdøhus. Steinar kommer sterkere tilbake - kanskje allerede i morgen. Da starter herredouble, og vi kommer tilbake med rapporter derfra! http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.asp?id=8979
Tags: 
Uncategorized

Reklame