Tøff start for MoBK i 1. divisjon

Lørdag 8. oktober var det klart for serieåpning for MoBK i 1. divisjon. Samtlige mossespillere stilte til start optimistiske og med godt humør. Motstanderne denne helgen var OSI og Rykkinn. Vi viste på forhånd at vi ville møte tøff motstand, spesielt mot OSI som har trukket laget sitt fra eliteserien, og som dermed stiller med flere gode og rutinerte spillere i 1. divisjon. Rykkinn har også tilgang på gode spillere, selv om de spesielt på damesiden er svekket siden i fjor. Med på laget denne helgen var debutantene Aleksandra Svendsen og Synne Dahl Fossum på jentesiden, mens Gert Vastveit, Rolf-Arne Klausen, André Høidebraaten og Jørn Lund stilte til start av guttene. Kampen mot OSI bød på god innsats i samtlige av de 10 enkeltkampene. Alle gjorde så godt de kunne, men dessverre holdt det ikke helt inn. Verdt å merke seg er at debutant Synne sammen med Gert vant sin miksdouble mot Rotstigen/Alvheim - meget bra!! Til tross for dette endte lagkampen med tap 3-7. I neste kamp mot Rykkinn øynet vi et håp om poeng, målet var derfor å vinne minst fire enkeltkamper, slik at vi kunne få med oss ett poeng fra denne kampen. Dette var vi også ytterst nær ved å klare. Jørn og Gert vant sine singlekamper mot henholdsvis Bjørn Hamang og Espen Sørensen, mens de sammen vant sin doublekamp mot Bjørn Hamang/Kim-André Moen. Rolf-Arne og André tapte sin doublekamp i tredje sett, og det samme gjorde Synne og Gert i sin miksdoublekamp. Med andre ord, veldig nær uavgjort 5-5, selv om det til slutt ble tap 3-7 også i denne lagkampen. Dessverre stod ikke lykken på vår side denne gang. Men neste gang tar vi dem! Med var også Roar Kristiansen som oppmann. Roar gjorde som vanlig en meget god jobb i sekretariatet, og hadde full kontroll på alt av papirer og resultater. Takk til alle for god innsats!