Powergirls lagkamp

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4599","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"johanna-stine-christina2.jpg"}}]] Lagkamp Moss – Asker – Frogner 17/9-2005 Den 17:e september var det många förväntansfulla powergirls i Mossehallen. Föräldrar med picnick korg och barn med träningsbag mötte upp i hallen klockan 10:00 på lördagen. Totalt deltog 24 spelare, 3 st från Asker, 3 från Frogner och 14 från Moss. Turneringssystemet swiss ladder och 10 minuters kamper visade sig vara en god idé. Var gång en ny lista skulle sättas samlades plötsligt 10-15 jenter runt en, något att rekommendera för den som vill ha uppmärksamhet. - Vem ska jag spela mot nästa match? - Hur kan hon ha gått förbi mig på listan när jag vann över henne förut? Frågorna var många och jag som ansvarig i sekretariatet skulle behövt fyra öron och lika många munnar för att svara på alla frågor samtidigt. När vi hade kommit halvvägs i turneringen, alla hade spelat 3 matcher, var det dags att lägga bort racketerna och försyna sig av kak-buffen som många föräldrar hade med sig. Den inofficiella planen var nu att Mosse-jenterna skulle äta små tugger och vi skulle låta de från Asker och Frogner äta sig fulla av kaker inför andra halvan av turneringen. Den planen gick det sådär med, allt för många kakmonster i MoBK. Efter 6 stk runder närmade sig klockan 15:00 och det var dags att avsluta dagen. På 1a plats hamnade Anne Klyve från Asker, på 3:e plats kom Ragni Bakkland tätt följt av 17 st på 4:e plats. Alla spelare och föräldrar verkade väldigt nöjda. Tränarna hälsar alla Moss-powergirls att vi är imponerade över inställningen er prestation, bara att stå på så slår vi Frogner och Asker nästa gång. Anne2Johanna%20Stine%20Christina2JohanneStine2
Tags: 
Uncategorized

Reklame