Oppsummeringen fra helgen - Tor-Egil

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4596","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"niko.jpg"}}]] MoBK er jo viden kjent for sitt gode miljø, og denne helgen bar også preg av det. Vi kan ha det hyggelig på tur selv om vi er gode!! På hjemturen hold laglederen på å forårsake en liten "ulykke". Siden vi skulle spille flere finaler, var tidsskjemaet i utgangspunktet presset i forhold til å rekke flyet. Vi kjørte leiebil, og når undertegnede kjørte seg bort på vei til flyplassen fikk vi skikkelig dårlig tid. I tillegg nektet sikkerhetskontrollen oss å ta med badmintonracketene inn i kabinen fordi de kunne være "farlige" slagvåpen. Vi klarte å krangle med oss disse allikevel, og løp inn i kabinen som de aller siste passasjerene - PUH... Som lagleder må jeg også få lov til å takke spillerne for en meget hyggelig helg. Dere er en flott gjeng å ha med seg på tur, og dere kan virkelig være stolte av helgen - både sosialt og sportslig! resultaterhorg05.pdf http://www.moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051004/SPORTSNOTIS/... http://www.moss-dagblad.no/lokalsport/article1768791.ece andrefredrik-nikonikoniko2
Tags: 
Uncategorized

Reklame