MoBK med stor tropp til Ferske Fjes i Asker

Hele 19 spillere fra Moss Badmintonklubb skal søndag i aksjon under turneringen «Ferske Fjes» i Asker. Dette er en stormønstring av unge badmintonspillere, og Moss Badmintonklubb får her en fin anledning til å vise hvilken bred og solid tropp unge spillere de har på vei opp og frem. Ni av de 19 mossespillerne tilhører den såkalte «PowerGirls»-gruppen, og mange av disse spiller sin første turnering til helgen. Denne spillergruppen hos badmintonklubben var for øvrig på langtur til et treningsopphold i Kristiansand sist helg. På den weekendsamlingen fikk de veiledning av Norges klart beste herrespiller, OL-nieren Jim Ronny Andersen, og landets trolig beste damespiller, Helene Abusdal. Les videre på: http://www.moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051013/SPORT/410053...
Tags: 
Uncategorized

Reklame