MoBK dominerte Slagentreffen 2005

 [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4593","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"180","alt":"andre-1.jpg"}}]] Sesongåpningen ble en stor sukess for MoBK , som stillte med 22 spillere under årets utgave av "Slagentreffen". Oppdatering 30/09: Bildene er lagt ut Her er høydepunktene fra turneringa: HS Elite: Jørn Lund tok en sterk 2. plass, bare slått av Anders Aasheim, Sandefjord HSU17: André Høidebraaten vant klassen etter en meget solid seier i finalen mot sin double makker Christoffer Lauritzen, Drøbak Frogn HDU17: André Høidebraaten / Christoffer Lauritzen vant og var aldri truet MDU17: 2. plass til Eline Owe / Eirik Sandbæk etter en tidvis jevnspillt finale HSU15: Tredobbelt Mosseseier - nr. 1: Nikolai Svensson - nr. 2: Christian Bunes Evensen - nr. 3: Tormod Thorp HDU15: Nicolai Svensson / Fredrik Bunes Evensen vant klassen, mens en annen Mossespiller - Jørgen Andersen - i spann med Sandefjords Mikael Bøe tok 2. plassen HDU13N: 2. plass til MoBK ved Jesper Kristensen I U11 klassen deltok Andreas Bunes Evensen, Alexander Hansen, Preben Andersen og Fredrik Kristensen fra MoBK. Øvrige deltagere fra MoBK: Kjetil André Syvertsen, Carine Nilsen, Alexandra Sveum Svendsen, Marie Guttulsrød, Anette Andersen, Erik Woodward, Rolf Arne Klausen og Knut Hellum. Aleksandra_og_MarieAlexanderAndreas-1Carine-1Carine_II-1J%f8rgenJ%f8rgen_IIKjetil,_Fredrik_og_NikolaiandrenyAleksandra_og_Marie
Tags: 
Uncategorized

Reklame