Ferske Fjes - Asker 16.okt

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4602","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"tre-glade-vinnere-u13n-asker.jpg"}}]] MoBK dominerte U13 klassen - igjen I fravær av Nikolai og Fredrik stod tre andre MoBK'ere frem i U13 klassen - riktignok nybegynnerklassen, men allikevel. Emil Gammelsrød vant, Fredrik Kristensen ble nr. 2 og Jørgen Andersen ble nr. 3. Dette viser hvilken bredde vi har i denne klassen for øyeblikket. Super innsats av alle tre. Kjetil André Syvertsen kom helt til kvartfinalen i den "vanlige" U13 klassen før han måtte strekke våpen. Kjetil viser klar fremgang om dagen, og trenger bare litt ekstra "trøkk", så er han i semifinalen i denne turneringen. Klassen ble for øvrig vunnet av Jann Menkin som tapte mot Nikolai under rankingturneringen i Horg! Jesper Kristensen representerte også MoBK i denne klassen, men tapte klart i første runde. Viser allikevel bra spill i perioder, og kommer nok sterkere tilbake. I U15 klassen kjempet Tormod Thorp som en løve - virkelig imponerende innsats som ble kronet med en 5. plass i klassen. Alexander Hansen og Preben Andersen representerte MoBK i U11 klassen, og selv om det ikke er lov til å kåre noen vinnere i denne klassen, må vi vel få lov til å nevne at to MoBK'ere tronet på toppen av listene etter at alle kampene var spilt. Meget bra! I jenteklassene hadde vi flere deltagere både i U9, U11 og U13. Power jentene begynner å vise tenner, og flere viste meget godt spill. Det er tydelig at treningen den siste tiden og oppholdet i Kristiansand forrige helg (se fyldig reportasje lenger ned på siden) begynner å gi resultater. Eirik Sandbæk fikk mange harde kamper da U17 klassen ble slått sammen med C-klassen (senior). Han endte til slutt som nr. 9. Anette Andersen var vår deltager i DSU15. Hun endte på 5. plass etter bra spill til tross for en "kranglete" arm. Vi kommer tilbake med flere bilder senere i uken! Se resultatene: abkferskefjes05.xls Løpende oppdatering fra Asker kl 19:15 Tre dobbelt Moss i HS U13N. 1. Emil 2. Fredrik 3. Jørgen. Tormod nr 5 i U15 kl 16:15 Emil leder U13N før siste runde kl 16:10 Kjetil tapte kvartfinalen. Litt under pari men godkjent. kl 14:36 Kjetil som er 3/4 seedet vant enkelt sin første kamp. Tormod tapte første men vant andre kamp. Eirik har spilt en uavgjort og et tap. Jesper tapte desverre sin første kamp. God stemning i Mossetroppen ;) kl 13:42 U9 og U11 klassene er snart ferdigspilt og Mossespillerne har vært kjempe flinke og spilt godt! De eldre klassene starter å spilles for fullt nå... Disse spillerne er med til Asker «PowerGirls»-gruppen til Moss Badmintonklubb består av (klassen de skal spille i Asker): Stine Andersen (DSU9), Ragni Bakkland (DSU13N), Linn Vida Hansen (DSU9), Maja Högström (DSU11N), Susanne Larsen (DSU13N), Tanya Renander (DSU11N), Christina Welten (DSU9), Elin Wold (DSU9), Stine Wold (DSU11N) Øvrige mossespillere i Asker vil være: Anette Andersen (DSU15), Jørgen Andersen (HSU13N), Preben Andersen (HSU11N), Emil A. Gammelsrød (HSU13N), Alexander Hansen (HSU11N), Fredrik Kristensen (HSU11), Jesper Kristensen (HSU13), Eirik Sandbæk (HSU17), Kjetil Andre Syvertsen (HSU13), Tormod Thorp (HSU15).
Tags: 
Uncategorized

Reklame