Vellykket kick-off for Join-Us

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4592","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"dsc00089-hovedbilde.jpg"}}]] Fredag den 18. september satt 19 spente MoBK medlemmer seg i bilen for å kjøre til Sjoa – vi skulle på rafting! I tillegg skulle vi sove ute i Lavvo, og vi måtte være forberedt på kaldt vær! Deltagerne ankom Sjoa mellom klokken 23.00 og 24.00 fredag kveld. Vi laget en jente-lavvo, en gutte-lavvo og en oppholds-lavvo som var kjempestor med bålplass i midten. Den første natten ble kald – ca. -5o C – og når jeg gikk vekkerunden på lørdag morgen var det mange som hutret og frøs. MEN: Alle var positive og fulle av pågangsmot – BRA. Kl. 10.00 var det frammøte hos guidene. Her måtte vi skrive under på at vi gjorde det vi var i ferd med å gjøre av egen fri vilje!?! Etterpå fikk vi utdelt våtsko, våtdrakter og hjelm. Som dere ser ble alle veldig tøffe! Turen nedover elva ble både våt og kald. Ingen ”badet” ufrivillig, men alle fikk dusjet seg skikkelig i strykene. Midtveis på turen stoppet vi og padlet inn til elvebredden. Her fikk alle som hadde lyst hoppe fra klippene og ned i det iskalde elvevannet (3-5o C). Undertegnede kan skrive under på at det var kaldt, men nesten alle bet tennene sammen og hoppet fra en 3-4 meter høy klippe og ut i elven. Det blir bra unger av sånt… Samme kveld gjennomførte vi en fremtidskveld der vi utfordret alle deltagerne til å komme med innspill på hvordan de ville at fremtiden i MoBK skulle se ut. Det kom veldig mange gode tilbakemeldinger – noen forventet vi, andre kom totalt overraskende. En stor honnør til alle som deltok i prosessen, dere tok oppgavene alvorlig og alle bidro til at resultatet ble så bra som det ble. Natt til søndag ble det gjennomført partilederdebatt i gutteteltet. Partiet til Nikolai og Christian vant fram med ytterst tvilsomme fanesaker som ikke egner seg på trykk. Nikolai ble president, og Christian ble statssekretær. Søndag morgen ble en liten blåmandag for de stemmeberettigede når de ble gjort oppmerksomme på at Nikolai nå var valgt til å bestemme over dem de neste 4 årene. De hevdet at det hadde foregått utstrakt valgfusk, og krevde omvalg. I dag (søndag) reiste vi hjemover rett etter frokost. Alle var trøtte og mette på inntrykk, men samtidig følte vi at vi hadde vokst nærmere hverandre og lært å kjenne hverandre på en annen måte. I år skal det ikke bli lett å slå MoBK!! Tor-Egil DSC00089-DSC00098-DSC00100-
Tags: 
Uncategorized

Reklame