Sommeravslutning! ;)

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4591","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"sommer-avslutning-montasje.jpg"}}]] Sommaravslutning för badmintonskolen, vidergående och utviklingsgruppa! MoBK inviterar alla barn/ungdomar +familj till sommaravslutning lördag den 28 maj, en dag fylld med skojiga aktiviteter och grillning. Vi samlas på parkeringen till turområdet på Årvoldstangen vid Storebaug klockan 11:00 (parkeringen ligger på höger sida om du kör mot Oslo). Därefter väntar ca 3km lätt fottur ut på årvoldstangen där vi ska vara och leka, grilla och ha det trevligt. Vi har planlagt aktiviteter för hela dagen och räknar med att folk är med så länge de själva önskar. För dem som har lust är det möjligt att övernatta i tält eller liknande, det är en stor gräsplan där vi ska vara. Eftersom vi ska gå ca 3 km och inte har några pack-åsnor får alla ha med sin egen mat och dricka. Klubben tar med tillbehör till grillningen så som ketchup, senap, godis mm. Vi kommer att vara utomhus hela dagen så ta med kläder ägnade för utomhusbruk. Området ligger vid Vannsjö så det är möjligt att både bada och fiska i det kalla vattnet. Kontakta Adam, Beate, Kari eller Tor-Egil om ni undrar något. Vi ser fram emot en fin dag med mycket folk, hoppas alla har möjlighet att vara med. Hälsningar tränarna
Tags: 
Uncategorized

Reklame