Sandefjord Ferske Fjes 19.02.05

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4587","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"443","alt":"ferskefjes2.jpg"}}]] Hela 17 spelare ställde upp för Moss BK i årets upplaga av Ferske Fjes i Sandefjord. Många av våra spelare gjorde sin första turnering och nervostiteten och spänningen var hög inför deras första match. Som vi alla vet är det inte lätt att spela med nervöst darrande armar och ben, man vill så mycket men får det bara inte till... Efter första matchen släppte spänningen och våra mossingar kunde göra sitt bästa på banan. Därmed kom också resultaten: Kjetil André Syvertsen visade att han utvecklats som badmintonspelare den sista tiden och nådde en finfin andraplats i U13N. Carine Nilsen blev nr. 2 i U15N trots att hon vann över den som blev nr 1. Carine hade matchbollar i sin sista match och skulle vid vinst där ha vunnit klassen men var sliten efter dagens 5 matcher och orkade inte knyta ihop säcken. Två lovande spelare Preben och Stine Andersen tillsammans med en för dagen nöjd tränare. Stine spelade i U9 och var nog dagens gladaste spelare trots det svåra motståndet. Enligt Stine själv är idolen den legendariske Ellen Bunes och kanske vi har en ny storspelare på gång... Preben visade imponerande spelförståelse och teknik för att göra sin första turnering, mycket spännande är att vänta. Dagen skojiga händelse Dagens mest underhållande uttalande stod Alexander Hansen för i matchen mot i matchen mot Preben. Alexander hade matchboll vid ställningen 10-8 i andra set. Men istället för att serva och vinna matchen frågade Alexander mig som var dommare: - Vad blev det i första set? Snäll som jag är gick jag ner från dommarstolen och tittade på lappen och svarade 11-6. Efter detta avbrott kom Preben igen och vann andra set och det blev istället en spännande 3 sets match som Alexander vann. Stort beröm till alla Mossingar som gjort en bra insats. Spelade för moss gjorde: Anette, Carine, Fredrik, Jesper, Andreas, Kjetil Andre, Nikolai, Jörgen, Eirik, Sverre, Rebekka, Silje, Alexander, Preben, Stine, Ida, Emil Ledare var Adam Lanebjer, Kari Bunes, Tor-Egil Kristensen Tekst: Adam Lanebjer
Tags: 
Uncategorized

Reklame